Se spune ca nu exista eleganta fara parfum. Sunt total de acord. Accesoriul perfect, imbinat cu orice tinuta, care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din dulapul femeilor, este parfumul. Si, de curand, am descoperit unul dintre acele parfumuri despre care simt nevoia sa scriu. Sa impartasesc. Sa laud. Sa exagerez, chiar, pentru ca e de exagerat aici. Stiti ca eu cand laud, laud si pe buna dreptate. Niciodata nu scriu despre un produs lucruri pozitive, daca acel produs nu m-a incantat cu adevarat.

Buuuun. Sa trec la subiect.

parfumullll

Vedeta acestei luni este parfumul Irresistible, de la Givenchy. Nu l-as fi descoperit daca nu-l primeam cadou, desi auzisem de el inainte.

Parfumul acesta are ceva aparte. E deosebit ca miros si nu-l simti peste tot. E unic. Un dulce floral-fructat care iti da pofta de viata, iti da o stare buna, te cuprinde toata fericirea cand il porti, ca si cand ai fi imbratisat de cea mai draga persoana.

E modern si indraznet si reda o nota de naturalete si senzualitate.

Persistenta este foarte generoasa, astfel incat tine pana la finalul zilei fara nicio problema. L-am purtat atat pe haine, cat si pe piele si ma declar foarte multumita.

Pe mine m-a fascinat din prima.

Recipientul este foarte finut si girlie, iar parfumul vine in variantele de 30, 50 si 80 ml.

Bineinteles, se gaseste atat online, cat si in magazinele fizice.

Vi-l recomand cu drag si astept sa-mi spuneti daca v-a placut!

Kisses,

semnatura-vietii

 

5
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns