Știi cum e vorba, ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să primești ! Și, pentru că mi-am dorit și am primit, vă voi spune cum imi ingrijesc eu tenul cu FOREO LUNA, cel mai eficient produs de îngrijire a tenului.

_DSC5670

Îngrijirea tenului înseamnă enorm de mult pentru mine, mai ales atunci când asta implică sănătatea, frumusețea și textura pielii, însă când mai adaug și faptul că fac fitness și transpir la sală zilnic, pot spune că am un motiv în plus să fiu atentă la îngrijirea feței și la curățarea ei în profunzime.

De curând, am primit un ajutor de nădejde, care mă ajută să am tenul curat în permanență și să îl îngrijesc ca la carte după fiecare antrenament și nu numai. Este vorba despre cel mai recent și eficient dispozitiv de curățare a feței, Foreo Luna, despre care vă voi povesti mai jos.

_DSC5657

Ce este Foreo Luna?

Foreo Luna este un dispozitiv de curățare a feței, confecționat din silicon de înaltă calitate, care aparține brandului Foreo. Peria este dotată cu pulsații sonice T-sonic, care ajută la exfolierea delicată și profundă a pielii, contribuind la îndepărtarea celulelor moarte, la deschiderea porilor și la eliminarea senzației de piele grasă și uleioasă, care favorizează apariția acneei.

Cum funcționează Foreo Luna?

Dispozitivul funcționează pe baterie de tip AA și este extrem de ușor de folosit și de ținut în mână, fiind micuț și practic. Chiar dacă este disponibil în mai multe culori, eu am ales varianta pe roz, care îmi place la nebunie, avand un design foarte frumos.

Atunci când m-am orientat spre acest dispozitiv, am făcut-o în special pentru a-mi asigura curățarea cât mai corectă a tenului, pentru că am o viață activă, practic fitness,  fac exerciții cardio, ceea ce înseamnă că transpir des, mult, iar porii acumulează impurități și praf. Nici că aș fi putut să-mi doresc ceva mai mult decât această perie facială, pentru că își face treaba excelent, iar pielea mea a devenit vizibil mai curată, având o textură mai frumoasă, mai uniformă și este mult mai fină.

aer

_DSC5672

Foreo Luna asigură curățarea în profunzime și, de fiecare dată când folosesc acest produs, sunt foarte mulțumită de rezultat. Porii îmi sunt mai mici, iar punctele negre au dispărut de când folosesc acest aparat. În acest fel, le răspund și fetelor care m-au întrebat cum îmi îngrijesc fața, cum de nu am coșuri, ce produse folosesc. Am un singur răspuns pentru voi, fetelor: FOREO LUNA play plus 🙂

Ritual de îngrijire după sală

Merg la sală de 4-5 ori săptămână, iar în aceste zile, tenul îmi transpiră mai mult decât în mod normal. Se spune că atunci când transpirăm, este benefic pentru acnee, pentru că transpirația împinge în exterior toate impuritățile și tot ce s-a adunat în pori de-a lungul zilei. Bun, asta nu înseamnă că transpirăm și lăsăm tenul așa toată ziua, pentru că, în acest fel porii rămân înfundați. După fiecare antrenament, fac duș și îmi curăț fața cu Foreo Luna, pentru a scăpa de impurități și pentru a-mi îngriji tenul cât mai bine posibil. Pentru mine, este extrem de important să am pielea frumoasă și sănătoasă în fiecare zi, iar acum acest lucru a devenit extrem de ușor.

aret

Dacă în trecut, întregul proces de curățare și exfoliere îmi lua extrem de mult  după fiecare oră de fitness, acum este foarte simplu și foarte rapid, datorită acestui dispozitiv de curățare. De aceea mă declar mulțumită, pentru că face treaba în locul meu și-mi oferă curățarea de care am nevoie în fiecare zi.

areuyi

Cum folosesc Foreo Luna?

  1. Demachiez foarte bine tenul cu demachiantul de la Garnier
  2. Spăl tenul cu apă călduță
  3. Aplic gelul preferat de curățare a feței, de la Bioderma
  4. Masez tenul cu Foreo Luna
  5. Clătesc și usc delicat tenul
  6. Aplic crema hidratantă de la Nivea

După folosire, tenul devine foarte fin la atingere și capătă un aspect sănătos și frumos. Dispozitivul se clătește cu apă (este waterproof). Uneori, eu îl folosesc și după ce aplic crema hidratantă pe față, pentru a o ajuta să intre mai repede și mai bine în piele, după care tenul meu arată perfect.

_DSC5654

_DSC5678
_DSC5697

În combinație cu gelul spumant de curățare Bioderma, rezultatul pe care-l obțin după folosirea Foreo, este superb. Îmi place mult cum se simte pielea și sincer, nu țin minte să fi avut vreodată tenul atât de moale și fin la atingere vreodată, nici măcar după ce exfoliam mult și bine, deci Foreo, ești foarte tare !

foreo luna dupa sala

Dacă vrei să-l iei cu tine peste tot, poți să faci asta, pentru că are dimensiune mică și încape oriunde. Eu îl iau în special la sală, pentru că știu că, după fiecare antrenament, Foreo îmi este un prieten de nădejde și mă ajută enorm la curățarea feței.

Practic, Foreo Luna face exact ce m-am așteptat să facă și nu mi-a trădat așteptările nicio clipă. Mă declar foarte mulțumită de produs și îl recomand tuturor persoanelor care au grijă de sănătatea tenului.

Sper să vă placă și vouă și aștept părerile voastre referitoare la produs!

Dacă v-a plăcut articolul, dați un like paginii de facebook mihaelaoprea.com

Kisses!

semnatura-vietii

 

 

 

 

 

6
Distribuie mai departe

2 thoughts on “Cum imi ingrijesc tenul cu FOREO LUNA”

Lasă un răspuns