9r43434 (1 of 1)

Din diverse motive, oamenii uită că viața este scurtă, uită să se bucure de ea, uită că frumusețea stă în lucrurile simple și ajung la o vârstă la care își dau seama că nu au învățat la timp ce înseamnă, de fapt, să trăiești. Mă regăsesc printre persoanele care, de multe ori, nu s-au mulțumit cu ce au, vrând mai mult, printre persoanele care nu au găsit mereu calități la ceilalți, printre persoanele care nu au luptat suficient pentru ce și-au dorit, printre persoanele egoiste, printre persoanele care, de multe ori, au avut totul de-a gata, neștiind cum să aprecieze lucrurile mici, însă, cu timpul, anii și experiențele m-au învățat că viața este mai mult decât să ceri, mai mult decât să aștepți, mai mult decât să acuzi, viața înseamnă să știi să trăiești în toate sensurile: să te bucuri de ce ai, să fii recunoscător, să fii împlinit, să lupți pentru tine și pentru visurile tale, să încerci să devii mai bun, să iubești oamenii, să îi asculți, să lași de la tine, să fii bun, să fii pozitiv. Am 25 de ani și sincer, aș fi dat orice să știu anumite lucruri despre viață la momentul potrivit. Iată mai jos o lista cu câteva adevaruri despre viata, pe care oricine ar trebui sa le stie.

 1. Toate persoanele dragi ne vor părăsi într-o zi.
 2. Noi înșine dăm sens vieții și nimeni altcineva. Așa că, dacă viața ta nu e cea pe care ți-o dorești, este numa vina ta.
 3. Partenerul perfect nu există, ține cont de asta. Găsește persoana care are o mulțime de calități, persoana cu care ai o mulțime de lucruri în comun și clădește relația perfectă.
 4. Viața este un simplu joc. Învață-i regulile și, urmându-le, încearcă să fii cel mai bun, așa cum poți tu mai bine.
 5. Totul are un sfârșit. Tinerețea, iubirea, banii, fericirea, viața în sine, dar tocmai acest lucru le face valoroase.
 6. Fii romantic și bucură-te de lucruri mărunte.
 7. Fii mereu realist în legătură cu ceea ce-ți dorești. Viața nu e un film, tu trebuie să ai setat un plan, să ai o ambiție de artist, dar o strategie de inginer.
 8. Setează-ți un plan pe care să-l urmezi și nu te abate de la el.
 9. Observă frumusețea și bunătatea în oamenii din jurul tău. Nu le găsi numai defecte. Amintește-ți că nici tu nu ești perfect.
 10. Nu urma mulțimea, urmează-ți propria cale, propriile visuri.
 11. Spune des celor din jur cât de mult îi iubești, până nu te va obliga timpul să regreți că nu ai facut-o la momentul potrivit.
 12. îmbrățișează des și spune „multumesc”.
 13. Trăiește-ți viața cât mai frumos. Începe prin a fi recunoscător că ai parte de ea.

 

11
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns