Hey, fetelor ! Astăzi vreau sa fac un mic review referitor la samponul uscat de la Schwarzkopf, și anume Got2b Fresh it up.

got2b

Am încercat, de-a lungul timpului, o mulțime de șampoane uscate, începând cu cel de la Balea, asta fiind cam acum 2 ani, aproximativ. Apoi am cumpărat celebrul Batiste, despre care am făcut un review în acest aticol și de care am fost foarte mulțumită și încă sunt. Din dorința de a încerca ceva nou, l-am cumpărat și pe acesta, Got2b și mă declar foarte mulțumită. O să vă spun și de ce.

Samponul uscat Got2b oferă părului un volum superb și, ceea ce a contat pentru mine super mult, pe lângă volum, este faptul că nu albește părul, așa cum o fac celelalte șampoane. Este suficient să pulverizezi de la o distanța de circa 20 cm, apoi să masezi ușor scalpul și gata, părul este ca proaspăt spălat. În plus, miroase foarte bine.

Got2b este perfect pentru a fi folosit între spălări, atunci când ești pe grabă și nu mai ai timp să-ți speli părul sau atunci când îți dorești rapid un efect de volum în părul tău. Îți garantez că vei fi extrem de mulțumită de produs.

Samponul vine în mai multe variante, există unul special pentru volum, unul pentru părul castaniu (închis la culoare), așa cum îl am și eu, unul pentru a absorbi excesul de sebum și încă unul pentru structurarea părului. Eu le am pe primele două, cel pentru volum și pentru părul castaniu. Sunt mulțumită de ambele și, mai mult ca sigur, le voi încerca pe toate din această gamă.

Prețul samponului este de 25 de lei, dar există posibilitatea să-l gasiți și la reducere în magazinele DM. Eu l-am achiziționat pe primul la 17 lei. Consider că își merită banii pentru că, din punctul meu de vedere, acest șampon își face treaba foarte bine și nu are cum să nu vă satisfacă.

Cam acesta este review-ul mei referitor la samponul Got2b Fresh it up. Dacă hotărâți să îl încercați, sunt sigură că veți fi muțumite și chiar aștept părerile voastre referitoare la el.

Kisses!

16
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns