Sunt pe principiul că în viață trebuie să faci absolut tot ceea ce-ți dorești, mai ales dacă asta implică mai multă încredere în tine și te face să te simți mai împlinită. De aceea, am recurs și eu, de curând, la marirea buzelor cu acid hialuronic. Mi-am dorit în nenumărate rânduri să fac acest pas și nu am avut curaj, până recent, când l-am găsit pe domnul doctor Dinu Dumitrașcu, care m-a motivat să-mi fac o astfel de intervenție și care, m-a făcut să îmi recapăt încrederea în mine încă de când am pășit în cabinetul dumnealui.

Am avut dintotdeauna un complex legat de buza superioară, care îmi era mult mai subțire față de cealaltă și pe care, personal, o vedeam ușor asimetrică. În partea dreaptă mi se părea mai subțire decât în partea stângă. Acum, să nu înțelegeți că aveam o linie orizontală pe post de buză, nici chiar așa, dar era suficient să nu o văd destul de cărnoasă, lucru care mă complexa. Așa că, am făcut-o și pe asta, mi-am mărit buzele !

DSC_2907

Era într-o vineri când mă îndreptam grăbită și, în același timp, plină de emoții, spre clinica Novia, din Cluj-Napoca, la cabinetul domnului doctor Dinu Dumitrașcu. Si spun plină de emoții pentru că nu-mi puteam imagina cum eu, speriată teribil de ace, voi face față unei astfel de intervenții fără să leșin. DAR baba suferă la frumusețeee ! :))

Am o mare problemă când văd ace și, mai ales sânge. Deci, nici nu știu care idee mă speria mai tare: să îmi văd buzele îmbibate în sânge, să îmi imaginez vreo 10 ace înfipte în buzele mele sau să deschid ochii și să văd un bot de rață de toată „frumusețea”, pentru că, recunosc, și de asta mă speriam teribil, să nu am niște buze care să-mi ocupe toată fața. Eram chiar îngrozită și mă luase o durere de stomac încă de pe drum, pentru că în capul meu deja se declanșau o mulțime de scenarii referitoare la această intervenție. Eram entuziasmată de această schimbare și, în același timp, speriată de tot ce însemna ace, sânge, durere, amețeală etc…Netrecând până acum printr-o astfel de experiență, nu am avut idee la ce să mă aștept, până când domnul doctor m-a lămurit că nu am de ce să mă tem și m-a liniștit instant.

Ajunsesem cu vreo jumătate de oră mai repede decât eram programată la clinică, însă nu a fost necesar să aștept, pentru că domnul doctor, foarte amabil, m-a putut primi mai repede. Am intrat în cabinetul dumnealui, unde am aflat tot ce trebuia să știu despre marirea buzelor: ce trebuie să fac, cât va dura efectul, ce am voie sa mănânc, să beau, în general, sfaturi despre cum aș putea să mă bucur de rezultat pe o perioadă cât mai îndelungată. După care… BOOM ! Am trecut la treabă.

Încă tremuram puțin, deși domnul doctor mă asigurase că nu doare și că nu este o intervenție insuportabilă. Am mers pe mâna dumnealui și bine am făcut, pentru că are niște mâini de aur. Lucrează finuț, cu grijă, are răbdare, calm, explică absolut tot ce este nevoie pentru a te liniști și este o fire extrem de deschisă. Pe lângă doctorul minunat care s-a dovedit a fi, este, mai presus de toate, un om extraordinar.

DSC_2901

Cum a decurs intervenția?

Ușor. Repede. Neașteptat de repede. Domnul doctor mi-a aplicat o cremă anestezică pe buze înainte de injectare, care și-a făcut efectul în mai puțin de 5 minute (nu-mi mai simțeam buzele deloc), după care a urmat injectarea cu Juvederm. Pur și simplu, nu am simțit nimic (nici durere, nici disconfort la înțepături). Deja scăpasem complet de frică, în momentul în care vedeam că injectează și eu nu simțeam acul acela înfipt în buză. Am avut în permanență o oglindă în mână, pentru a verifica dacă sunt mulțumită de rezultat și dacă cantitatea de 1 ml este suficientă pentru mine, pentru că am optat pentru 1 ml de acid la această primă intervenție. La final, domnul doctor mi-a masat buzele, pentru a distribui cât mai uniform acidul în ambele buze.

Ce trebuie să știți despre mărirea buzelor?

Este o intervenție simplă, nedureroasă, o intervenție al cărei rezultat îl veți vedea pe loc. În mare parte, rezultatul pe care-l vedeți atunci, după intervenție, este cel final. Chiar dacă a doua zi buzele se umflă destul de tare (ceea ce este normal), nu trebuie să vă faceți griji, pentru că efectul dispare cam într-o zi și buzele revin la forma lor frumoasă, estetică. Dacă în doua săptămâni simțiți nevoia să umpleți goluri, dacă se formează ceva asimetrii sau credeți că mai aveți nevoie de un mic retuș, puteți merge la încă un control, pe durata căruia doctorul va interveni cu mici retușuri, acolo unde este cazul.  Dacă sunteți norocoase, nu aveți astfel de probleme, deci nu mai este cazul retușului.

Ce trebuie să faceți după intervenție?

  • să evitați machiajul vreo 12 ore după injectare
  • să vă hidratați foarte bine (minimum 2l de apă/zi)
  • să nu consumați lichide calde sau fierbinți în ziua cu intervenția
  • să masați buzele pentru a uniformiza cât mai bine acidul
  • să puneți gheață pe buze (maxim 15 minute într-o oră)
  • să nu vă expuneți la caldură intensă (solar, soare, saună etc)
  • să nu consumați alcool
  • să evitați antiinflamatoarele, care grăbesc absorbția acidului din țesuturi

Mai jos, vă atașez o poză before and after, ca să vedeți cum am fost înainte de intervenție și care este rezultatul final. Mi-am dorit un efect cât mai natural, care să nu atragă atenția, ci doar să mă facă să mă simt mai bine în pielea mea, iar eu sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut.

beforeafter

Pe mine, personal, această intervenție m-a făcut să am mai multă încredere în mine și să zâmbesc mai sigură pe mine în fiecare zi. Pentru acest lucru, îi mulțumesc domnului doctor Dinu Dumitrașcu și îl recomand cu toată încrederea și căldura, pentru că este cu adevărat, deosebit.

125469136_4876241205750173_6639039386142378580_o (1)

 

Un sfat pe care doresc să vi-l dau: lăsați deoparte teama și faceți acest pas, dacă simțiți nevoia, fără să vă fie teamă de absolut nimic, nici de gura lumii, nici de intervenție în sine, pentru că nimic nu este mai important pentru noi înșine, decât să ne simțim bine în pielea noastră.

Așa că, fetelor, vă doresc să aveți curajul să faceți tot ce vă doriți și tot ce vă face să vă simțiți fericite !

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să mă contactați aici sau pe pagina de facebook.

Vă îmbrațișez cu căldură și cu mult drag!

semnatura-vietii

 

 

30
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns