Una dintre întrebările cel mai des întâlnite ale persoanelor care vor să slăbească, este: „La ce greutate ar trebui să ajung ca să arăt bine?” Ei bine, vă voi ajuta să aflați exact care este greutatea voastră ideală, câte kilograme trebuie să dați jos pentru a vă simți bine în pielea voastră și pentru a arăta exact așa cum vă doriți.

c700x420

Lucrurile sunt simple. Chiar dacă nu dețin și nu dețineți nici voi echipamentele sofisticate care să măsoare exact dimensiunile pe care le aveți (masa musculară, grăsimea corporală), această metodă vă va ajuta să vă dați seama care este greutatea ideală la care ar trebui să ajungeți, folosindu-vă de un anumit deficit caloric. Adică, să ardeți mai multe calorii decât consumați. Practic, acest deficit caloric se calculează după formule, în funcție de înălțimea și greutatea voastră. Rezultatul va indica un rezultat cât de cât bun, care să vă ajute să aflați ce greutate vi se potrivește și câte calorii ar trebui să consumați pe zi.

Ce trebuie să știți?

Pentru a beneficia de un rezultat cât mai corect, trebuie doar să vă cunoașteți înălțimea și greutatea pe care le aveți, pe stomacul gol.

Conform cercetătorilor britanici, există două formule care să vă ajute să ajungeți la rezultate cât mai exacte, o formulă pentru bărbați și una pentru femei.

Formula pentru bărbați

0,9 x înălțimea în centimetri – 88

Exemplu: 0,9 x 190 – 88 = 83

Formula pentru femei

0,9 x înălțimea în centimetri – 92

Exemplu: 0,9x 164 – 92 = 55,6

Acestea sunt formulele de care aveți nevoie, pentru a vă cunoaște greutatea ideală, nu trebuie decât să calculați ca în modelul de mai sus și veți afla care este deficitul vostru caloric.

semnatura-vietii

 

 

 

 

 

5
Distribuie mai departe

One thought on “Află care este greutatea ta ideală !”

Lasă un răspuns