Homemade protein shake

Shake-ul proteic pe care vi-l prezint astăzi nu are nevoie de o pudră proteică specială, ci doar de patru ingrediente ușor de găsit și foarte ușor de preparat.

IMG_3947

Rolul shake-ului proteic este acela de a-ți oferi proteinele necesare și de a înlocui cu succes prima masă a zilei, așa că îl puteți consuma ca prima masă a zilei, imediat după antrenament, daca alegeți să vă antrenați dimineața, așa cum fac și eu.

De regulă, antrenamentele mele la sală au loc dimineața între orele 8:00-10:00, după care consum imediat acest shake proteic, care-mi oferă un număr mare de proteine, provenite din ingrediente.

Ingredientele pentru acest shake sunt:

-pudra de cacao

-unt de arahide

-o banană

-lapte de soia

Amestecați într-un blender o lingură de pudră de cacao, 200 ml de lapte de soia, o banană tăiată rondele și o lingură de unt de arahide, până se omogenizează, după care turnați într-un pahar. Veți vedea că are un gust delicios și îl veți consuma cu drag în fiecare zi.

IMG_3958

Laptele de soia este foarte bogat în proteine, la fel și untul de arahide, cacao și bananele, astfel, toate aceste ingrediente sunt sursa de proteine zilnică necesară corpului nostru după fiecare antrenament.

Be healthy and love your body !

4242453rsawsewq41qwe213ae213

 

6
Distribuie mai departe

One thought on “Homemade protein shake – Yummy and healthy”

Lasă un răspuns