Încă de la prima utilizare, am iubit produsele de la MAC. Au o textură total diferită față de orice alt produs cosmetic încercat de mine.

macastq1

IMG_3881

De fericire că mi-a ajuns astăzi noul colet de la Mac, am decis să fac un review pentru voi, fetelor, la câteva produse pe care nu le-am descris până acum, deși le ador și întotdeauna fac parte din trusa mea de machiaj. Este vorba despre pudra Studio Fix Powder Plus Foundation și celebrul anticearcăn Mac Prolongwear. Nu degeaba e celebru, anticearcănul acesta chiar își merită toți banii și imediat vă spun și de ce.

Voi începe, însă cu pudra.

mac5 mac6

Mac Studio Fix Powder Plus Foundation este una dintre favoritele mele. O lungă perioadă de timp am folosit Stay Matte, de la Maybelline, însă saltul a fost uriaș, și calitativ și cantitativ (ca preț) spre această pudră despre care vă voi vorbi astăzi.

Pudra de la Mac are un grad mare de acoperire și se întinde frumos și uniform pe întreaga față. Se poate folosi atât peste fondul de ten, cât și singură, acoperind fără nicio problemă toată suprafața tenului. Deci, dacă vă doriți un machiaj cât mai natural și simplu, optați pentru această pudră, care dă un aspect foarte frumos feței. Trebuie doar să o aplicați corect cu o pensulă adecvată.

mac7

Aleasă într-o nuanță potrivită, Mac Studio Fix Powder Plus Foundation redă luminozitate tenului și-l uniformizează. Pe lângă asta, un alt plus este durata, de care nu am cum să mă plâng. Stă pe față ore în șir (aproximativ 10 ore), fără a fi nevoie să retușezi machiajul la fiecare oră. Sunt mulțumită de ea. Eu am ales nuanța NC20, iar la fondul de ten Studio Sculpt Foundation, căruia i-am făcut un review chiar aici, am ales nuanța NC25.

Anticearcănul Mac Prolongwear

mac4

O altă minunăție de la Mac. Nu le laud degeaba, ci consider pur și simplu perfecte aceste produse. Chiar dacă sunt puțin mai costisitoare ca preț, credeți-mă pe cuvânt că își merită fiecare bănuț și cred că toate țineți la sănătatea tenului vostru.

Despre anticearcăn probabil ați auzit deja că este unul dintre cele mai bune de pe piață, iar eu nu fac decât să confirm acest lucru. Acoperă orice urmă de cearcăn, lăsând zona ochilor matifiată și luminoasă. Singurul defect pe care îl găsesc, totuși, la acest anticearcăn este faptul că dozarea produsului nu este egală întotdeauna. Uneori, iese prea mult, alteori prea puțin, depinde de cum apeși pompița. În rest, toate aspectele sunt PRO.

Dacă dorești să achiziționezi acest anticearcăn, trebuie doar să fii atentă la nuanță, la fel ca la pudră sau orice alt produs cosmetic, pentru că riști să fie prea deschis sau mai închis decât tenul tău. De obicei, la anticearcăne este recomandată nuanța cea mai deschisă, pentru a lumina zona ochilor, dar asta depinde foarte mult și de nuanțatenului. Eu am ales nuanta NC15. În combinație cu celelalte două produse, e perfectă.

La comanda făcută pe site-ul http://maccosmetics.ro, am primit cadou și două eșantioane, și anume un rimel și un primer, pe care le puteți vedea chiar mai jos.

mac8

Vă recomand cu căldură aceste produse.

Voi ce produse de la Mac folosiți?

semnatura-vietii

 

37
Distribuie mai departe

2 thoughts on “M.A.C products review”

  1. Buna, Adina, din experienta mea cu cei de la maccosmetics, totul a fost in regula. A durat doua saptamani pana a venit comanda, dar a venit pana la urma. Nu m-am panicat, pentru ca au mai fost cazuri sa intarzie. Nu stiu de ce dureaza atat de mult la tine sa ajunga, totusi, e din Noimebrie facuta si suntem in Ianuarie. Cel mai bine ar fi sa suni la ei( chiar daca ai mai sunat si pana acum) sau sa trimiti e-mail-uri, pana se rezolva problema. Este un site oficial, de incredere, eu am comandat de multe ori de la ei, tot asa, cu plata online, insa a fost totul in regula. Ba chiar imi trimiteau si produse cadou la fiecare comanda.
   Sper sa se rezolve si sa fie totul in regula.
   Astept sa-mi spui daca s-a rezolvat.

   Te imbratisez,
   Mihaela.

Lasă un răspuns