Femeia își aparține înainte de a aparține oricărei alte persoane din viața ei. Femeia e totul pentru ea însăși, înainte de a deveni totul altcuiva. Femeia își va aprecia libertatea înainte de a aprecia compania vreunui bărbat, pentru că numai așa va ști să aprecieze cu adevărat tot ceea ce îi va oferi cel de lângă ea, cel care o va alege și pe care-l va alege să-i rămână alături pentru totdeauna.

fineart_portraits_02

Femeia e ea însăși înainte de a fi așa cum o vor alții. Ea va cădea de multe ori, va plânge, dar se va ridica de fiecare dată mai puternică.

Femeia învață de-a lungul vieții să-și clădească castele din toate rănile și din toate pietrele care-au fost aruncate în ea.

Într-o femeie poți vedea totul: siguranță, încredere, emoție, sensibilitate, putere, frumusețe, eleganță, simplitate, gelozie, nehotărâre, dar niciodată nu vei vedea femeia dărâmată. Ea va fi de multe ori, de neînțeles, dar de fiecare dată te va iubi din toată inima,odată ce te-a ales să-i fii alături.

Femeia învață, de-a lungul vieții, să-și iubească sunetul pașilor, care-o poartă departe de tot ceea ce o rănește.

Un bărbat adevărat nu va suporta să-și vadă femeia rănită. Și, cu atât mai mult, nu din cauza lui.

La urma urmei, orice bărbat poate să seducă o femeie, poate să-i cumpere flori sau orice alte lucruri, însă numai un bărbat adevărat poate să o facă să evolueze, să devină cea mai bună variantă a ei și singurele lacrimi pe care i le-ar provoca, să fie de fericire.

 

 

1
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns