Loialitatea femeii este testată atunci când bărbatul de lângă ea nu are nimic și ea rămâne, totuși, lângă el. Loialitatea ei este testată atunci când ea ar putea avea orice bărbat dorește, dar îl alege pe cel căruia i-a pus sufletul în mâini, pentru că, pentru femeia loială, care iubește sincer, nu există alt bărbat decât acela care îi ține sufletul în siguranță.

f85ce7bc317fb22cdb63dccd282394b2

Loialitatea bărbatului este testată atunci când el are tot ce-și dorește și rămâne lângă aceeași femeie. Bărbatul iubește atunci când sufletul îi este împlinit și niciodată nu o va trăda pe cea lângă care își vede viitorul.

O femeie loială este unul dintre cele mai minunate lucruri pe care le poate avea un bărbat. Însă ține de bărbat să realizeze asta. Femeile loiale, la fel ca și bărbații, sunt rar de găsit și bine de păstrat.

Un bărbat adevărat va ține departe toate femeile care încearcă să-i distrugă relația. Un băiat va găsi scuze („Nu a fost vina mea”, „Ea a încercat”, „Eu o vedeam doar ca pe o prietenă”, „Suntem doar colegi”.)

Un bărbat adevărat va alege loialitatea, onoarea, respectul, iubirea, alături de o singură femeie.

Dacă un bărbat îți e loial, vei simți în permanență protecție, siguranță, iubire, fizic și emoțional.

Atunci când bărbatul va realiza că femeia lui este, de fapt, sprijinul lui și nu partea oponentă, atunci când va realiza că ea este de partea lui și nu împotriva lui, atunci viața lui se va schimba definitiv. El va vedea iubirea cu alți ochi, va înceta să se mai impună, orgolios, în fața femeii lui și va înțelege că viața e mult mai frumoasă în doi. Așa că, stimate domn, fii conștient de acest moment al vieții tale și învață să trăiești frumos alături de partenera ta, las-o să te învețe să evoluezi cât mai frumos posibil. Femeile au darul de a face bărbații mai buni și de a scoate la iveală tot ce e mai frumos în ei.

La urma urmei, tot ce avem nevoie în viața este o persoană care să rămână cu noi până la final, oricâte obstacole ne-ar sta în cale.

 

 

 

17
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns