Păstrează alături bărbatul lângă care te simți cu adevărat femeie. Păstrează-l pentru că te vrea pe tine, pentru că te-a ales pe tine. Păstrează-l pe cel care te așteaptă, indiferent cât, pe cel care te înțelege și care te susține. Păstrează-l pentru îmbrățisările lui sigure, atunci când îți e teamă, pentru faptele lui, pentru că vorbește cu tine, chiar dacă v-ați certat.

c1b8bf832d6d65931af535d9ad3381fe

Păstrează-l pe cel care, oricând de supărat ar fi, nu ar îndrăzni să te lipsească de respect. Păstrează-l pe cel care în loc să te lovească cu cuvinte grele, preferă să tacă, păstrează-l pentru curajul său și pentru dorința lui de a rămâne lângă tine, chiar și în cele mai proaste zile ale tale.

Păstrează-l alături pe cel căruia îi este dor de tine, chiar dacă lipsești doar de o oră.

Păstrează-l pe cel care te umple de fericire și care te motivează să devii o femeie mai bună, pe cel care te arată întregii lumi, fiind atât de mândru cu tine.

Îndrăgostește-te de bărbatul care nu îți atinge doar trupul, ci și sufletul, de cel căruia îi pasă cum îți place cafeaua, de cel care e fericit atunci când te vede zâmbind. Păstrează bărbatul care te ajută în tot ceea ce faci, indiferent că spală vasele sau pregătește mâncarea. Păstrează-l alături pe cel care ar renunța la orice, numai de dragul tău.

Și, cel mai important, păstrează-l pe cel pentru care ești o prioritate, nu o simplă opțiune. Acela este bărbatul de care trebuie să ții cu adevărat.

Și nu te îndrăgosti de fizicul lui sau de ideea de a fi îndrăgostită, ci îndrăgostește-te de modul în care îți face inima să bată și trupul să tremure.

Așadar, păstrează-ți părțile bune pentru inima care va ști să îți înțeleagă și să îți accepte părțile rele. Acea inimă se va modela după inima ta.

Păstrează alături bărbatul lângă care te simți cu adevărat femeie.

 

 

 

5
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns