Bună, fetelor! Sunt sigură că, la fel ca mine, și voi încercați tot felul de produse de styling, care mai de care mai noi, mai diferite, unele mai ciudate, altele mai folositoare decât credeți. Fie că vorbim de parfumuri, de cosmetice, de haine, de absolut orice, noi vrem să le avem pe toate în dulăpiorul nostru de frumusețe. Astăzi vorbim despre samponul uscat Batiste.

IMG_7986

Am achiziționat și eu acest produs despre care am auzit, la rândul meu, o mulțime de păreri bune. Adică doar bune și foarte bune. Și când întâlnesc un produs de genul, pe care nimeni nu-l vorbește de rău, atunci clar îl cumpăr și eu, să văd cum ne înțelegem.

Am intrat pe elefant.ro, am găsit reduceri și am dat comandă de câteva produse care mi-au stârnit interesul, printre care și șamponul uscat Batiste. Și nu m-am mulțumit cu o singură variantă, cu mi-am ales trei.

Când am primit minunata cutiuță verde, eram mai ceva ca un copil mic, în așteptarea lui Moș Crăciun 🙂

În primul rând, aș începe să-l descriu ca fiind cel mai bun și mai ușor mijloc de a avea un păr curat și împrospătat atunci când suntem pe fugă și nu avem timp să ne mai spălăm părul. Doar bine știm cât ne ia nouă, fetelor, mai ales celor cu părul lung, să ni-l aranjăm, să ni-l fixăm, să-i dăm volum…

Așa că iată soluția de urgență, care ne scapă de stres și ne oferă un păr curat în câteva secunde, exact ca la salon.

Înainte de a-l cumpăra am avut și eu dubiile mele, mai ales la ce păr fițos am, care mereu face ce vrea, dar i-am găsit leacul, cu șamponul Batiste, părul meu mă ascultă de fiecare dată.

Nu e  greu de folosit, tot ce ai de făcut este să îl pulverizezi la rădăcina părului, însă nu într-o cantitate mare, pentru a nu încărca părul. În primele 5 secunde te vei panica, pentru că părul tău va fi ALB! ALB, ALB, ALB, vei arăta ca o bunicuță de 80 de ani, dar calmează-te, masează-l frumos pe scalp și bucură-te de look-ul fresh pe care ți-l oferă. E un produs genial.

Aș mai putea să vorbesc și despre variantele în care se găsește, pentru că sunt multe,  în funcție de culoarea părului (blond, brunet, șaten), dar veți găsi și variantele pentru volum, strălucire, fixare etc. Eu, spre surprinderea voastră, nu l-am ales pe cel pentru păr castaniu, dar am ales alte trei variante (cele din poză), care m-au tentat și care oferă și volum foarte fain părului meu. Îl am pe cel original, chiar primul apărut din gama Batiste, pe cel cu miros floral și pe cel pentru volum. Cele alese de mine merg la orice culoare de păr, la orice tip de păr, la orice structură.

Dacă doriți să-l achiziționați din farmacie, mergeți la cea mai apropiată farmacie Sensiblu, unde îl veți găsi la prețul de 30 de lei.

În cazul în care vă e mai ușor online, profitați de reducerile de la Elefant și plasați o comandă prin curier rapid.

 

Vă promit că veți fi mulțumite de el !

Aștept să-mi povestiți experiența voastră cu șamponul uscat.

Kisses! :*

semnatura-vietii

14
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns