feb16145e76200bebb317afd74a8e207

Privește-o ! Uită-te bine la ea, e femeia de la care ai pretins mereu totul, fără a-i oferi vreodată ceva…

Uită-te în ochii ei, așa cum n-ai avut vreodată curajul să o faci cu adevărat. Uită-te la mâinile ei, la trupul ei, la chipul ei care radiază când apari. Uită-te bine la ea azi, pentru că mâine nu va mai fi acolo. Mâine o vei căuta prin mulțime, o vei căuta pur și simplu, poate neștiind unde. Chiar, ai știut vreodată unde să o cauți cu adevărat? Cred că ai găsit-o peste tot, mai puțin în inima ta, unde trebuia să o cauți mai întâi de toate. Nu te-ai gândit niciodată că, atunci n-o găseai era acolo și nu voiai să recunoști? Nu te-ai gândit că intra în sufletul tău și tu habar n-aveai? Nu te-ai gândit vreodată că inima ei era plină de tine și tu i-o rupeai în bucăți de atâtea ori? De aia erai trist atât de des, pentru că te dărâmai acolo, în inima ei.

Nu-i așa că, privind-o acum, vezi în ea iubirea, bunătatea, gingășia? Nu-i așa că nu te-ai simțit niciunde mai confortabil, decât în brațele ei? Nu-i așa că prin mulțimea de gânduri, își făcea și ea loc acolo, în fiecare zi? Te-ai întrebat de ce? Poate pentru că nu a plecat niciodată de acolo. Ai păstrat-o acolo pentru zile negre, pentru zilele în care tot ce-ți doreai era s-o atingi, s-o săruți, s-o ai. Te încăpățânai s-o știi a ta și doar a ta, în timp ce tu erai al tuturor. Cât de multe spune asta despre tine? Aș spune că ești un egoist care se minte continuu…Crezi că, având toate femeile din lumea asta vei găsi fericirea? Crezi că o mie de femei îți vor da liniștea și fericirea care-ți lipsește? Lasă-mă să te anunț că tocmai ți-ai lăsat fericirea să plece, fără s-o privești, fără să-i spui un rămas bun, fără nimic. Ca întotdeauna.

Uită-te bine la ea, încă și încă o dată. Privește-o de departe, dacă de aproape nu mai îndrăznești. Ea e femeia de la care ai pretins mereu totul, fără să-i oferi vreodată ceva și, totuși, a rămas lângă tine. A rămas o dată, de două ori, de fiecare dată. A rămas până și-a distrus inima. Cine ar mai fi făcut asta pentru tine? Nu te gândești că, într-o bună zi îți va fi dor de ea? Păcat că abia atunci vei ști să o cauți în inima ta, unde trebuia să o găsești de fiecare dată. Păcat…

2
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns