7b17493c6ea087cbf31d78ce305165d0

Iartă-mă, dar, oricât te-aș privi, nu te pot vedea. Oricât m-aș fi străduit să te văd, reușeam doar sa te privesc. Am crezut că pot fi cea care te va privi cel puțin la fel de intens cum o faci tu, cea care îți va oferi inima cu totul, cea care te va admira pe ascuns și-și va face vise legate de tine. Am crezut pentru multă vreme că voi reuși să-ți fiu calmul, liniștea, iubirea pe care le-ai așteptat atâta timp în singurătate.

Am crezut că ne vom aparține reciproc într-o bună zi. Dar oricât de mult mi-aș fi dorit să te văd, așa cum ești tu, n-am reușit să o fac. Eu doar te-am privit, iar între a privi și a vedea cu adevărat pe cineva, este o mare diferență, pentru cu niciodată ochii noștri nu vor privi ceea ce vede sufletul.

Dragul meu, tu știi cel mai bine că nu contează câtă perfecțiune avem în fața ochilor, câtă frumusețe, câtă bunătate, atâta timp cât sufletul nostru este imperfect și are prostul obicei de a alege greșit. Oh, el e atât de naiv… Oricât i-aș fi spus să se uite mai atent în ochii tăi, el nu te putea vedea, nu te putea recunoaște și nu se putea hrăni cu tine, așa cum avea nevoie. Sufletul meu a căutat în permanență hrana care să-l țină viu, ochii care să-l facă să tresare, săruturile care să-l frământe nopți întregi, pasiunea care să-i provoace nebunii și mâinile care să-l îmbrățișeze.

Îți cer să mă înțelegi. Am și eu nebuniile mele, furtunile mele sufletești, uneori trăiesc într-o altă dimensiune, ruptă de realitate. Nu sunt așa cum crezi. Nu sunt sufletul frumos și chipul firav pe care-l vezi. În mine se dau lupte. În mine plouă zilnic. În mine e frig și ceață și nu te pot vedea. Iartă-mă, dar oricât te-aș privi, nu te pot vedea.

 

2
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns