8a044c31b0d094519c130a1e00dcc22a

Eu și Rene Figueroa

Pe Rene am avut norocul să-l întâlnesc anul acesta, în August, la Zilele Municipiului Brad. El e columbian. Ani la rând l-am tot auzit cântând, în parc. Și, de când l-am auzit prima dată, am fost fascinată de vocea lui, de melodiile lui ( eu având o pasiune foarte mare pentru piesele in spaniolă) și de spectacolul pe care-l făcea. Se adunau oameni să-l asculte în fața tarabei cu accesorii și m-am oprit și eu, ca orice trecător, atât din dorința să-l ascult mai bine, dar și din dorința de a cânta împreună. La început, n-am avut curaj să fac vreun pas, normal, m-am tot gândit și răzgândit de sute de ori până să merg la el dar, până la urmă, prietenul meu m-a convins să fac ceea ce simt. Ce aveam de pierdut, la urma urmei?

Evident, copleșită de emoții pozitive, mi-am luat inima-n dinți și țuști direct la Rene. După un schimb de replici în care ne-am prezentat și l-am felicitat, i-am povestit și despre pasiunea comună pe care o avem, muzica; și mare mi-a fost norocul să mă provoace să cânt cu el, chiar atunci, chiar acolo. Desigur că am acceptat. Asta îmi și doream, de fapt 😀

– Ai un stick la tine? O melodie pe care ai vrea să o interpretezi? m-a întrebat.

-Nu am, nu mă pregătisem să cânt, dar stau aproape. Fug, aduc stick-ul și gata sunt.

-Te aștept!

Am băgat o viteză atunci, numai de teamă să nu plece, fiind ultima seară în care mai rămânea în oraș.

Și așa a rămas. Zis și făcut.

Nu aș putea descrie în cuvinte ce am simțit, pentru că nu-mi mai încăpeam în piele de fericire, dar pot să spun că a fost una dintre cele mai spontane și mai frumoase experiențe pe care le-am trăit în ultimul timp. Deși, inițial, aveam o singură melodie pe stick, pentru că nu intenționam să fiu vedeta serii, spre norocul meu, Rene m-a surprins cu încă două negative, pe care le avea în laptop și pe care le cunoșteam(din fericire). Așa că am continuat, curajoasă. El mi-a dat curaj și mulțimea de oameni din fața noastră care filmau neîncetat. Eram fericită și entuziasmată ca un copil. Chiar a fost de vis, un spectacol în toată regula.

Mulțumesc, Rene, pentru șansă!

Cred că lucrurile cele mai frumoase sunt cele neplănuite, care pur și simplu se întâmplă spontan, fără să știi când, fără să știi cum.

Și uite așa am cântat cu Rene Figueroa trei melodii. Am filmat una dintre ele și o am chiar aici, mai jos. Dă un click și zi-mi cum ți se pare 🙂

 

 

 

1
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns