9d3ae3a5a583b32ee2cf4fe58ae7307f

O femeie puternică este, în primul rând, o femeie cu sufletul puternic. Este femeia în spatele căreia s-au dat lupte, s-au scurs lacrimi, s-a mâzgălit tristețe, dezamăgire, trădare și minciuni, femeia în spatele căreia stă o ceată de oameni răi care o motivează să lupte. E femeia în fața căreia se întrevede un cer senin și-un zâmbet sincer. Într-o femeie puternică s-au strâns, de-a lungul timpului greșeli, unele mărunte, altele ireparabile, pentru care a plătit cu ochi plânși și triști, dar si cu o inimă caldă și răbdătoare.

Este femeia care a crezut prea mult în oameni și a fost trădată, urmând să își piardă încrederea în sine. Este femeia care a ajutat, indiferent de om, de moment, de situație.

Este femeia în viața căreia au existat prieteni adevărați, care i-au fost alături, dar și cei care doar se pretindeau a fi.

Este femeia absorbită în cuvinte dureroase, deseori judecată pentru ceea ce nu este și, totodată, femeia care a nu a interpus vreodată bariere între sufletul ei și lumea din jur.

Femeia puternică este cea care a înțeles când trebuia să plece și când să rămână, cea care a înțeles că un „la revedere” poate însemna „adio” și cea care a știut să primească atât eșecurile, cât și victoriile de-a lungul vieții.

Puterea femeii a izvorât din lacrimile ei de singurătate, pe care le prindea în propriile palme și din reproșurile care au făcut-o să se simtă nesigură și abandonată de atâtea ori.

Și, totuși, femeia puternică a iubit, a urât, a plâns, a râs, a sperat, a pierdut, a câștigat.

Toate astea se află în interiorul femeii care zâmbește atât de des, fără ca tu să știi că adoarme plângând.

Uneori, nici ea însăși nu știe cât de puternică e inima ei și, chiar și așa, se află aici, acum, așteptând fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

0
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns