13aaba6bd7d7af32d15a23e68194ea02

Noi, femeile, avem impresia că alergăm o viață după bărbatul perfect. Noi, de fapt nu căutăm bărbatul perfect. Noi căutam bărbatul cu care să râdem pănă ne doare burta, cu care să avem lucruri în comun, cu care să împărțim gânduri, idealuri, plăceri, timp, idei, cu care să ne împărțim viața și dorințele. Căutăm bărbatul care știe să se descurce, fără să se plângă, care e destul de bărbat, încât să ne facă să ne simțim femei.

Noi căutăm un barbat care să fie domn, cavaler, soț, amant, prieten, coleg, frate, să fie la fel de bun în toate ipostazele și să nu renunțe nicio clipă să fie el însuși. Căutăm bărbatul care nu doar vine acasă, se pune-n pat cu berea și așteaptă să-nceapă meciul, care nu se întoarce cu spatele cand e pe punctul să adoarmă, scuzându-se că e obosit, care nu se uită-n gol în timpul unei întâlniri cu prietenii, noi vrem un bărbat care are ceva de spus, de discutat, de afirmat, care are concepții, oricare ar fi ele. Căutăm bărbatul care să ne motiveze mental, care să ne provoace, care să fie ceva nou în fiecare zi, cel care să ne surprindă, care să ne facă să credem că am cunoscut totul, cand, de fapt, nu știm nimic încă.

Misterul e ceva frumos și atractiv. Tot timpul ne vom simți atrași de necunoscut. Ne simțim atrași de lucrurile pe care nu le putem avea sau de lucrurile care creează mereu un semn de întrebare, făcându-ne să le descoperim, treptat.

Noi, femeile, trebuie să căutăm în cel de lângă noi cel mai bun prieten, cel cu care râdem mult, ne simțim bine, ne simțim puternice, frumoase, ne simțim femei.

Perfecțiunea există doar în ochii noștri, așa că tot ce trebuie să facem e să renunțăm să definim perfecțiunea ca pe ceva general și să ne creem propriile principii.

În ziua de azi, avem nevoie doar să iubim nebunește, fără explicații, fără datorii, fără scuze, să iubim omul cu care ne simțim în siguranță și care ne face diminețile mai însorite, oricât de înnorat ar fi, omul care nu simte rușine să ne arate tandrețea lui, găsind-o ca pe o slăbiciune.

Acesta e bărbatul de care ne vom îndrăgosti mereu!

0
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns