a1b908a0bbcbd2901e05573d9864a620

Bună, fetelor ! Astăzi voi face un mic review despre fondul de ten Studio Sculpt de la Mac. L-am folosit suficient de mult încât să-mi dau seama dacă chiar merită banii sau nu și am ajuns la concluzia că da, categoric îi merită.

De ce sunt mulțumită de Mac, în primul rând?

Pentru că fondurile de ten Mac mi se par diferite de celelalte, în sensul bun, începând de la textură, luminozitate, diversitatea nuanțelor, până la cantitate. Și, dacă tot veni vorba de cantitate, Studio Sculpt-ul conține o cantitate generoasă de produs. Spre deosebire de celelalte fonduri de ten, acesta conține 40 de ml. Vine într-un tubuleț ușor de transportat oriunde mergeți, fără să aveți grijă că se poate sparge sau curge. Este un tub din plastic, cu un sistem de dozare perfect, întrucât puteți folosi exact cantitatea pe care o vreți, spre deosebire de Mac Studio Fix Fluid, care nu are pompiță.

Un alt plus pe care eu îl consider important este acela de a avea de unde alege nuanța potrivită, din atât de multe nuanțe. Eu folosesc NC25 și combin cu o pudră compactă Mac Studio Fix, în nuanța NC20. Ca anticearcăn, tot de la Mac, optez pentru Pro Longwear, care mi se pare genial, acoperă foarte bine orice urmă de cearcăn sau oboseală. Dacă nu aveți, însă, probleme atât de mari cu cearcănele, pungile de sub ochi sau urmele de oboseală, atunci nu e cazul sa achiziționati ceva cu un grad atât de mare de acoperire, puteți folosi un Wake me up de la Maybelline, un Fit me, tot de la Maybelline saaau concealer-ul da la Nyx in a jar. Eu le-am folosit și pe acestea și fac parte dintre preferatele mele, acoperirea este medie și lasă zona ochilor foarte fresh.

Aș mai spune despre Studio Sculpt faptul că are o consistență de gel, foarte hidratantă pentru piele, lăsând tenul moale și hidratat după aplicare. Se potrivește foarte bine tenului uscat sau deshidratat, întrucât îl hidratează foarte bine, nefiind neapărat nevoie de aplicarea unei creme sau a unui primer înainte.

Puteți să-l aplicați cu un beauty blender sau cu o pensulă Real Techniques.

Tot în legătură cu aplicarea, încercați să nu-l aplicați pe față în cantitate mare, întrucât poate crea aspectul de mască. Datorită nivelului mare de acoperire pe care-l are, cu doar doi stropi puteți acoperi întreaga față, fără niciun fel de problemă. Ce vă recomand eu, totuși, este să vă exfoliati bine fața înainte, dacă aveți de-a face cu un ten uscat sau deshidratat pentru a da un aspect frumos pielii.

Conține SPF15, benefic pentru cele care aveți probleme cu expunerea la soare, pe timp de vară. Și, nu în ultimul rând, un lucru minunat la fondul acesta de ten este că vă va ajunge pentru mult timp, chiar și folosit în fiecare zi, datorită cantității mari.

Voi ce fond de ten folosiți?

33
Distribuie mai departe

2 thoughts on “Mac Studio Sculpt Foundation”

Lasă un răspuns