6d472687b397f12836ea50b1a6821e70

 

Nu sunt o fană a machiajului excesiv, de aceea machiajul meu de zi cu zi este unul simplu. Mă machiez doar pentru a-mi evidenția trăsăturile, ochii sau buzele. Alteori mă machiez doar pentru a mă asorta cu îmbrăcămintea, de exemplu dacă aleg o geacă roșie de piele și un top negru, folosesc un ruj roșu, în ton cu îmbrăcămintea, fără a pune accent și pe ochi sau pomeți, eventual doar putin rimel (fără tuș, creion, fard). Cu cât e mai simplu un machiaj, cu atât e mai frumos și mai natural.

Voi clasifica, pe rând, produsele de machiaj care mie îmi plac la nebunie și pe care le folosesc de ani buni, fără să-mi doresc să le schimb.

  1. Fondul de ten. Folosesc fondul de ten de la Mac, si anume, Mac Studio Sculpt, nuanța NC25. Găsiți un review al fondului de ten chiar aici.
  2. Pudra. În momentul de față dețin două pudre: Mac Studio Fix Powder Plus Foundation și o pudră Farmasi. Prima are acoperire mai mare, conține și fond de ten în compoziție, de aceea, în unele zile folosesc doar pudra, fără a-mi mai blendui fața și cu fondul de ten. Folosesc tot nuanta NC20. Pudra Farmasi are acoperire medie și fixează destul de bine machiajul. Pudra se numește Farmasi – Pudra Compactă Silky Touch și o găsiți în orice magazin Farmasi la pretul de 17 lei sau chiar aici. Eu am nuanța 4.
  3. Anticearcănul. Am incercat de-a lungul timpului mai multe anticearcane, am început cu Wake- me up de la Maybelline, apoi l-am avut pe cel de la Revlon Photoready, în prezent îl folosesc pe cel de la Nyx (in a jar), care, până acum își face cel mai bine treaba din punctul meu de vedere. Nuanța pe care o am este Porcelain, l-am comandat de aici și costă 32 de lei + transport. Acoperirea lui este mare, acoperă orice imperfecțiune, orice pată, coș sau problemă a tenului. Se poate folosi ca anticearcăn, dar poate fi și un corector foarte bun pentru față. De asemenea, îl puteți folosi și ca primer pentru pleoape. Înainte de aplicarea tușului, eu aplic anticearcănul pe pleoapa superioară și tusul se fixează foarte bine.
  4. Să trecem și la tușul de ochi, dacă tot veni vorba. Tușul meu de ochi este de la Kallos, are o pensulă perfectă pentru aplicarea produsului, îl am de 5 luni și încă mă ține. Se aplică foarte usor și rezistă pe ten de dimineața până seara. Îl găsiți la orice magazin Kallos la doar 7 lei. Nu am simțit că e nevoie să investesc într-unul mai scump, deoarece sunt foarte mulțumită de el. Îl recomand.
  5. Rimelul. Am folosit, de-a lungul timpului o mulțime de rimeluri, dar cel care m-a impresionat și la care am rămas de aproximativ un an încoace este cel de la L`oreal Telescopic. Are un efect uimitor de curbare a genelor, iar efectul final creează o privire accentuată, superbă. Îl recomand cu drag tuturor celor care vă doriți gene mai lungi și mai curbate.
  6. Creionul de buze/Rujul. Nu mă prea dau în vant dupa rujuri, sinceră să fiu, de aceea dețin o colecție numeroasă de creioane de buze, vreo 14, dacă nu mă înșel, și doar 3 rujuri. Folosesc un ruj roșu de la L`oreal, J. Lo`s Pure Red, este absolut superb și durează foarte mult pe buze. Și mai am două de la Avon, ambele Ultra Color Indulgence, unul în nuanța Plum Verbena, iar celălalt este Chocolate Rose, despre care găsiți un review aici. Toate trei își fac treaba foate bine de fiecare dată când le folosesc, de aceea vor face mereu parte din trusa mea de machiaj. În ceea ce privește creioanele de buze, am diverse culori, începând de la foarte închise până la roz, mov și culoarea piersicului, în funcție de anotimp😛. Câteva le am de la Essence, iar celelalte de la Maybelline.
  7. Last but not least, există și un blush care mă ajută să-mi evidențiez pomeții. Este tot de la Farmasi, Terracota Blush se numește și îl am în nuanta 03. Prețul este de 33 de lei și, la fel, îl găsiți la magazinele Farmasi, dar si online. Nota*: Poate fi folosit si ca iluminator, dacă doriți să vă luminați zona de sub ochi, dacă aveți shooting-uri sau doriți acel efect fresh și light al feței. Dacă îl achizitionați ca iluminator, recomand nuantele 01 sau 02, cele mai deschise, pentru că oferă un sidef foarte plăcut fetei. Acestea fiind spuse, am terminat lista cu produsele mele de make-up, nu este una lungă, după cum se vede, dar se încadrează la orice buzunar, sunt produse care merită investiția și crează un aspect frumos oricărui tip de ten.🙂 Pentru mai multe detalii sau întrebări, lăsați un comentariu aici, la articol sau trimiteți-mi un mesaj pe pagina de facebook. Pupici! :*
0
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns