8ed9d580982208f56ae84f0495096c97

Femeia trebuie să știe să fie femeie și atât. Trebuie să învețe să depindă de ea însăși sau, mai bine zis, să fie independentă. Să se iubească, să se respecte, să aibă demnitate și curaj. Să fie blândă și totuși, puternică,  să fie ea însăși.

Datoria ta e să o iubești.  N-o băga-n seamă când aruncă-n tine cu vorbe murdare, tot ea te va curăța.

Dacă tu, ca bărbat, vei întalni femeia cu mintea plină de prejudecăți și sufletul gol, nu-i curăța mintea, mai bine umple-i sufletul și trupul.

Ea va fi acolo, în brațele tale, la 3 dimineața, dar și la 3 după-masa a doua zi. Și te va săruta unde te doare pănă in momentul în care va durea acel sărut.

Ea e cea care nu îți va cere nimic, niciodată și va merita totul, cea care nu așteaptă aprobări și ordine de la tine, pentru că va alege singură ce e mai bine pentru ea, e cea care atunci când alege, alege pentru totdeauna. Ea nu va ști doar cum să te aprindă, ci și cum să te stingă, gândindu-se că lucrurile cele mai frumoase se-ntâmplă pe-ntuneric.

Diferența dintre femeia care te va vrea și cea va avea nevoie de tine ți-o va arăta ea însăși.

Pentru că o femeie puternică nu depinde de un bărbat, ea doar îl păstrează lângă ea. Iar dacă o vei dezamăgi, ea va fi la fel de fericita și fără tine, pentru că ea e femeia care a învățat deja să nu depindă de un bărbat !

0
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns