30-de-lucruri-bune-pe-care-ai-putea-sa-le-faci-pentru-tine

Lucrurile bune apar doar atunci când le facem loc, atunci când suntem  deciși să ne schimbăm viața, să ne orientăm gandirea înspre bine și trupul și sufletul. De noi depinde totul. În primul rând, noi suntem adevărații responsabili de fericirea sau necazul nostru, de lacrimi, de zâmbete, de reușite, pentru că noi, într-un fel sau altul, le atragem.

Dacă-ți dorești să fii fericit, fii! Atât de simplu e. Trebuie doar să îți propui asta zilnic. Trebuie doar să porți un dialog interior cu tine însuți, prin care să te indrumi să fii fericit. Evită să îți consumi gândurile și timpul cu lucruri care nu-ți fac bine, cu persoane care au un impact negativ asupra ta, cu persoane care-ți induc energie negativă. Alege să fii în preajma oamenilor fericiți, veseli, care te motivează să fii și tu la fel. Astfel, vei atrage doar lucruri frumoase în viața ta.

Obișnuiesc să mă trezesc în fiecare dimineață zâmbind. E un bun mod de a-mi începe ziua și de a decide să am o zi frumoasă, plină de realizari, o zi în care să învăț lucruri noi, lucruri folositoare, o zi în care îmi văd familia fericită, prietenii zâmbind și fac ceea ce-mi place.

E foarte important să facem ce ne place, să ne ocupăm de adevăratele noastre pasiuni, să trăim cu folos.

Obișnuiesc să-mi îndrum mintea spre bine în orice moment, oricât de grav ar fi, pentru că e benefic pentru corpul meu, starea mea, sănătatea mea.

Obșinuiesc să fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce am și să lupt în continuare pentru ceea ce-mi doresc.

Obișnuiesc să fiu încrezătoare în tot ce sunt și ce pot, să am încredere în mine însămi, atunci când nimeni nu o face.

Obișnuiesc să am răbdare. Uneori, lucrurile speciale din viața noastră necesită timp.

Obișnuiesc să mă bucur de lucruri de la cele mai mici, la cele mai mari. Să mulțumesc pentru iubire, pentru fericire, pentru tot ce mi se intâmplă.

Obișnuiesc să mulțumesc pentru o nouă zi, pentru o nouă șansă de a deveni mai bună decât sunt, mai îngăduitoare, o zi în care să învăț să apreciez mai mult, să iubesc mai mult, să ascult mai mult. Să fiu recunoscătoare pentru că Dumnezeu mă trezește în fiecare dimineață.

Obișnuiesc ca atunci când îmi doresc ceva, să am încredere că voi obține.

Obișnuiesc ca atunci când ceilalți spun că nu pot, să le dovedesc și să-mi dovedesc de câte sunt capabilă. Pentru că nu avem limite, pentru că putem deveni orice ne dorim, orice visăm. Am învățat că odată întemeiat un vis el e deja pe cale de a deveni real.

Obișnuind să fii fericit, fericire vei primi în schimb. Suntem ceea ce gândim, ceea ce ne dorim. Suntem suma dorințelor noastre într-un Univers gata să ni le îndeplinească.

 

Lucrurile bune apar mereu, trebuie doar să știm cum să le cerem.

1
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns