black-and-white-couple-hands-love-marriage-favim-com-401528

Îndrăgosteşte de tine, așa cum un erou dintr-o carte bună îşi îndrăgosteşte cititorul. Îndrăgosteşte de tine ca şi cum savoarea unei cafele proaspete îmbie la o zi perfectăÎndrăgosteşte de tine şi cum m-ar prinde cerul de mână şi m-ar conduce spre înalte orizonturi. Îndrăgosteşte şi apoi îndrăgosteştete de mine.

Obișnuiam să petrec multe ori privind prin perdeaua din mătase albă, în timp ce-ţi scriam. De multe ori aliniam note pe un portativ al nostru, iar tu deveneai propria melodie, pe care  fi putut-o cânta oricând. Îmi plăcea te simt alăturiprin plăcerile simple ale vieții, te caut prin camera goală, şi cum şti te ascunzi de mine, exprim în cuvinteca şi cum ţi vorbi în scris, îmi deschid inimaca şi cum şti intri în orice moment acolo. Dar de fapt, intraseşi de mult. Ai intrat în inima mea în momentul în care nu simţeam nevoia mai las uşa deschisă. Atunci ai intratcând am avut cea mai mare nevoie intri şi pentru ai ştiut faci din acel moment, o ocazie, ai devenit un om special, perfect făcut pentru inima mea.

Şi da, ai fost ultima speranţă şi teai transformat din simple paginiîntr-o atât de frumoasă realitate.

Începusem te văd în personajele din cărţi, în poeziile mele, în mintea mea jucăuşă, care atenta la paginile scrise, vrând  le dea viaţă şi eu de multe ori nu le lăsam, de teamă  nu cer prea mult. Chiar şi-n partituri îmi apăreai, în piesele suave, care îmi clinteau gândurile când le apăsam uşor, pe clapele pianului.

Erai pretutindeni şi fiecare zi mirosea a tine, erai acolo, pregătit intri în inima mea şi eu te-am aşteptat şi nu a fost în zadar. De pe-atunci îmi era dor de tine. Da, chiar şi când nu erai încă aici, ţi-am dus dorul. Miera dor de ceea ce-mi doream văd şi de ceea ce am aşternut dintr-un suflet cald, pe o foaie rece.

Şiai apărut tu şi eşti aici. Îndrăgosteştete şi-ndrăgosteşte- iar şi iar de tine !

1
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns