02cec89503da4101b479bb9b75d1b718

Peria rotativă Rowenta CF9320 !

Pentru că veşnica mea problemă a fost dintotdeauna părul, confruntându-mă cu unul destul de dificil, cu firul gros şi foarte bogat, am decis să fac o postare despre peria rotativă Rowenta CF9320, pentru fetele care chiar nu mai ştiu cum să-și disciplineze părul.

Sunt sigură că toate folosiţi placa de par, phoenul şi peria normală, dar nu ştiu câte dintre voi aţi încerca sau aţi încercat deja peria rotativă, aşa că după chinuri ani la rând, am ajuns la concluzia că peria rotativă e singura pe care nu am folosit-o şi totuşi, nu strică să o achizționez. Bineînţeles, m-am uitat pe internet înainte, am consultat review-uri, ele fiind împărţite în două tabere: cele pro şi cele contra, deşi majoritatea erau pro, aşa că am decis că nu pierd nimic dacă o încerc şi eu, nu poate fi nimic mai rău decât să nu se potrivească cu tipul meu de păr şi să o dau, la rândul meu, unei fete căreia i-ar putea  prinde bine. Aşa că am dat o raită prin mall, am „analizat ” mai multe tipuri de perii rotative, dar cea care mi-a atras atenţia cu adevărat a fost Rowenta CF9320, ultimul model apărut. De-ndată ce am folosit-o, am constatat că peria chiar face minuni. Necesită puţină îndemânare, într-adevăr, dar chiar o recomand cu încredere. Aranjează părul foarte bine, are două capete, unul mic, unul mare. Cel mare se foloseşte pentru volum, îndreptare şi aranjare, iar cel mic, pentru bucle. Peria are temperaturile caldă şi rece, dar şi un proces de ionizare, care nu permite electrizarea părului.
Dintotdeauna mi-am dorit o perie care să facă totul în locul meu, care să nu se încurce în păr şi să nu fiu nevoită să folosesc şi phoenul în acelaşi timp. Apropo, peria poate fi folosită atât pe părul ud, cât şi pe părul uscat, trebuie doar să aplicaţi pe par ulei pentru hidratare, recomand uleiul de argan Pantene, dar şi o crema hidratantă, dacă credeţi că părul vostru are tentă uscată.

Având în vedere faptul că nu am mai folosit niciodată până acum o perie rotativă, pentru prima dată, pot să spun cu sinceritate că e foarte bună, părul se coafează aşa cum doriţi, răsuceşte vârfurile, dar le şi face drepte, după preferinţă. Nici volumul nu lipseşte, apropo.

Dacă va doriţi părul lucios, moale şi aranjat, va recomand cu căldură peria rotativă Rowenta CF9320.

O să vă spun cum am învățat să manevrez eu această perie:

Îmi spăl părul, îmi hidratez vârfurile cu balsamul de păr de la Syoss, după care îl ţin învelit în prosop aproximativ 15 minute,pentru a absorbi apa. După ce apă este absorbită, aplic pe păr uleiul de argan de la Pantene şi o cremă hidratantă cu mango şi aloe vera, după care îl pieptăn cu încredere, deoarece ambele produse sunt excelente în descurcarea părului, lăsându-l moale. După ce termin aceste procedee, îmi despart părul în două, partea de sus o prind cu o agrafă, lăsând liberă doar partea inferioară a părului, începând uşor să-mi întorc părul în jurul periei, care îl aranjează de la sine. Cu această perie, aveţi posibilitatea să va reglaţi mişcările , spre stânga sau dreapta, în cazul în care doriţi să îl coafaţi din interior sau exterior. După ce termin de coafat partea de jos a părului, desfac partea de sus, repetând procedeul de mai sus.

Peria o să vi se pară puţin greu de manevrat la un prim contact cu părul, însă după 15 minute, vă veţi obişnui. Este finuţă, lucrează foarte bine şi va sfătuiesc să o porniţi în dreptul cifrei 1, chiar primul de sus, pentru că, la început, este recomandată viteza mică şi căldură acceptabilă.

Încă un sfat: să vă pieptănaţi foarte bine părul înainte,pentru a nu riscă să rămână blocată în par. Ea nu are rolul de a-l descâlci, atenţie, ea îl usucă şi-l aranjează, atât.

Cam ăsta este review-ul meu în ce priveşte peria rotativă Rowenta cf9320. O recomand cu căldură şi, dacă aveţi întrebări, nelămuriri sau aveţi nevoie de ajutor, îmi puteţi scrie aici sau pe pagina de facebook .

Be happy, be beautiful !

Kisses ! :*

Distribuie mai departe