Sunt fană marca Philips. De câțiva ani încoace mi-am achiziționat tot mai multe produse de la ei, de care sunt extrem de mulțumită, de aceea vreau să vă împărtășesc și vouă părerea mea despre cel mai recent produs marca Philips pe care l-am folosit și de care sunt foarte mulțumită, mai exact, acest trimmer Philips HP6393/00, care își face treaba extrem de bine.

50108029_366176867543308_8545707758974926848_n

De ce-mi place acest trimmer Philips?

Pentru că, spre deosebire de alte modele, acesta chiar m-a mulțumit de la prima utilizare. Este eficient, îndepărteaza părul nedorit de pe față sau de pe anumite părți ale corpului, fără a răni pielea, nu doare deloc și își face treaba repede și bine.

De când folosesc Philips HP6393/00, nici nu am mai avut nevoie de pensetă. Pur și simplu, aparatul pensează excelent și dă o formă foarte faină sprâncenelor. Sprâncele mele, fiind bogate, necesitau mereu o îngrijire aparte, pentru a căpăta o formă cât mai frumoasă. Le pieptănam, le pensam, după care trebuia să tai cu forfecuța firele în plus, după care iar le pieptănam și întregul proces de pensare devenea lung, iar eu cu răbdarea nu stau tocmai bine…Acum, cu trimmerul acesta, le pot aranja mult mai ușor, mult mai repede și le pot da o formă frumoasă, fără să mă complic.

Îmi place, de asemenea, că este foarte micuț și ușor de purtat oriunde merg, având un design elegant, tip stilou.

ipoipoi

Are atașat un săculeț în care se poate păstra în siguranță și îl puteți lua oriunde cu voi, pentru că e atât de micut încât încape în geantă fără probleme.

Ușurința în utilizare și aspectul m-au mulțumit în special, pentru că aveam nevoie de un aparat micuț și eficient care să mă ajute rapid în îndepărtarea părului. Plus, că și are un design frumos…

Chiar și puful de pe față îl puteți îndepărta foarte ușor cu ajutorul lui. Poate fi folosit și-n zona axilei și pe linia bikinilor, chiar și pe picioare, pe porțiunile unde aveți de făcut mici retușuri.

Philips-Satin-Compact-Touch-Up-Pen-Trimmer-details

Ce-ar mai fi de menționat e că nu smulge firul, ci îl tunde, dar, credeți-mă că e super ok rezultatul.

În pachet, vine împreună cu o pensetă, cu săculețul Philips, de care vă spuneam mai sus, cu doua capete, unul micuț, unul mare, în funcție de zona pe care doriți să îl folosiți, cu o periuță de curățare și cu o baterie.

Pro:

  • toate accesoriile cu care vine la pachet sunt bine gândite, pentru a fi utilizat cât mai eficient
  • este micuț și îl poți lua cu tine peste tot
  • pensează foarte bine
  • perfect pentru momentele în care te grăbești, pentru că-și face treaba repede
  • calitate foarte bună
  • este ușor de utilizat
  • preț accesibil
  • design frumos

Contra:

  • bateria nu ține atât de mult
  • nu este indicat pentru păr gros sau foarte aspru/foarte mare

Eu, personal, recomand acest aparat și chiar vă sfătuiesc să îl achiziționați, pentru că oferă foarte multe avantaje.

Dacă vă gândiți să-l achiziționați, aștept și părerea voastră referitoare la Philips HP6393/00.

Kisses,

semnatura-vietii

 

 

4
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns