Dragă 2018, mai e puțin si ne luăm „la revedere”. Ai adunat, cum ai putut, timp de 12 luni, momente frumoase sau mai puțin frumoase, momente ușoare sau grele, momente care ne vor rămâne frumoase amintiri, dar și lecții importante. Cate ganduri de sfarsit de an ma apasa acum…

48408874_2578673762173607_4607357468782100480_n

Simt nevoia să spun mulțumesc pentru acest an minunat. Mulțumesc oamenilor care au apărut în viața mea, dar și celor care au plecat grăbiți. Mulțumesc oamenilor care mi-au fost alături mereu, dar și celor care nu au fost acolo, mulțumesc pentru reușite, mulțumesc pentru ce am, mulțumesc, plină de recunoștință, pentru că, încă un an, mi-am avut familia alături. Mulțumesc oamenilor care au avut întotdeauna încredere în mine și au rămas aici. Mulțumesc pentru toată dragostea pe care o primesc de la voi, pentru aprecieri, pentru zâmbete, pentru mesaje, pentru că faceți parte din viața mea. Mulțumesc pentru atâtea lucruri…

Mă gândesc la 2018 ca la anul în care am trăit totul la maximum. Am avut parte de experiențe noi, am învățat o mulțime de lecții, am reușit să-mi îndeplinesc o mulțime de dorințe și am fost de mare ajutor celor dragi.

aio

Binecuvântările pe care le-am primit nu sunt deloc puține. În 2018 am reușit să mă cunosc și mai bine, să mă prețuiesc și mai mult, dar, mai ales, să prețuiesc mai mult tot ce am.

Pentru anul care vine imi doresc, in primul rand, sănătate, pentru a putea face în continuare lucruri frumoase pentru mine și pentru cei din jur. Îmi doresc să am răspunsuri la toate întrebările, îmi doresc oportunități noi, îmi doresc familia sănătoasă, îmi doresc să primesc lucrurile de care am nevoie cu adevărat. Îmi doresc să pot oferi. Îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea.

sfarsit de an

Pentru voi…am cele mai frumoase ganduri pentru anul care vine. Vă doresc un 2019 frumos, cu reușite, cu sănătate, cu bucurii și cât mai multă prosperitate. Să fiți buni, să fiți îngăduitori, să fiți darnici și să fiți recunoscători în fiecare clipă pentru ce sunteți și pentru ce aveți. Nu uitați de lucrurile acelea micuțe, care aduc o fericire atât de mare, acelea contează cu adevărat.

Ramas bun, 2018…

2019, adu-ne bucurie !

Cu drag și recunoștință,

semnatura-vietii

 

 

 

23
Distribuie mai departe

2 thoughts on “Ganduri de sfarsit de an…”

Lasă un răspuns