Salut, în articolul de astazi, îți voi dezvălui cateva trucuri de frumusete cu miere, care vor acționa, în special pe durata nopții.

Știm deja că mierea este un ingredient sănătos, atât în alimentație, cât și în tratamentele cosmetice și de înfrumusețare, fie că vorbim despre păr, ten, pielea mâinilor, picioarelor sau chiar hidratarea corpului. De aceea, mai jos, voi enumera câteva trucuri de frumusete, pe baza de miere, care vor funcționa perfect pe timpul nopții și te vor ajuta să te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze 🙂

arararaaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Pentru buze uscate – înainte de a te pune la somn, hidratează-ți buzele cu miere și las-o să acționeze peste noapte. Te vei trezi cu buze hidratate și moi.
  2. Pentru acnee – aplică miere naturală (de casă) pe zona afectată de acnee, după care acoperă zona cu un bandaj. Dimineața nu va trebui decât să clătești cu apă călduță. Vei observa dimineața că zona afectată îți va fi curată și hidratată.
  3. Pentru vârfuri despicate – Scapă de vârfurile despicate și aspre ale părului tău, combinând o lingură de miere de albine cu o lingură de ulei de măsline. Lasă să acționeze peste noapte, iar dimineața spală părul în mod normal. Vei fi foarte mulțumită de părul tău, care va arăta mai hidratat ca niciodată.
  4. Pentru piele strălucitoare – Aplică o combinație de gel de aloe vera cu miere de albine pe ten și lasă amestecul să acționeze peste noapte.
  5. Pentru păr strălucitor – aplică o lingură de miere într-o cană cu ceai de mușețel și golește conținutul într-o sticlă cu pulverizator. Aplică pe păr și acoperă părul într-un prosop peste noapte. Părul tău va străluci a doua zi.
  6. Pentru cicatrici – aplică miere (cam o lingurită) pe cicatrice. Lasă să acționeze peste noapte. Vei vedea ca cicatricea se va estompa.
  7. Pentru puncte negre – Mixează miere de albine cu suc de lămâie și aplică pe zonă, înainte de culcare. Punctele negre se vor reduce considerabil.

Aș vrea să vă recomand și o mască, pe care eu o prepar des, pentru a avea un ten curat, hidratat și luminos. Aveți nevoie de o lingură de pudră de cafea (cafea macinată) și o lingură de miere. Amestecați-le și aplicați amestecul pe față, cu ajutorul unei pensule. Masați circular și lăsați să acționeze 20 de minute, după care clătiți cu apă călduță. 🙂

Cam acestea sunt sfaturile pe care ți le-am pregătit astăzi în materie de beauty. Îți recomand să folosești cu încredere mierea naturală, de casă, și nu pe cea din comerț, pentru efecte cât mai bune și mai rapide.

Ai grijă de tine !

semnatura-vietii

4
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns