Probabil mulți dintre voi așteptați răspunsul la întrebarea „Cum ne tonifiem corpul?”

Ei bine, dacă ești interesat de acest subiect, citesti articolul potrivit, pentru că te voi ajuta, prin câteva sfaturi, să îți îndeplinești acest obiectiv.

abs

Ce ar trebui să faci, de fapt, ca să îți tonifiezi corpul?

Tonifierea presupune două lucruri extrem de importante: întărirea și dezvoltarea mușchilor. Practic, orice om care vrea să aibă o piele mai tonifiată, indiferent de zonă, trebuie să își dezvolte masa musculară cât mai mult posibil. Poate vrei să îți tonifiezi abdomenul, fesierii, brațele, poate tot corpul. Oricare ar fi acea grupă, tot ce urmează mai jos este pentru tine.

Ce înseamnă să am un corp tonifiat?

Să avem un corp tonifiat înseamnă, în primul rând, să avem un procentaj cât mai mic de grăsime corporală, pentru ca musculatura noastră să fie vizibilă. Cu cât ai mai mulți mușchi și mai puțină grăsime care să îi acopere, cu atât corpul tău este mai tonifiat. Dacă ai grăsime corporală mare, atunci mușchii nu vor fi vizibili, clar.

abbb

Deci, atunci când o persoană îmi spune că ar vrea să aibă un corp mai tonifiat, ea vrea, de fapt, să își dezvolte cât mai mult masa musculară, își dorește ca mușchii să devină cât mai vizibili. Și, pentru ca acest lucru să fie posibil, este necesar să respecți următorii pași:

  1. Să pierzi în greutate (să scapi de grăsimea corporală în exces)
  2. Să-ți dezvolți musculatura
  3. O combinație între cele două de mai sus

 

Ce ar trebui să faci, mai exact? Să îți organizezi un program de antrenament săptămânal, cât mai eficient, fie la sală, fie acasă, care să te ajute să-ți dezvolți mușchii. Cu alte cuvinte, alege un program de antrenament pentru creșterea musculară. Pe de altă parte, combinând o dietă echilibrată, sănătoasă, cu antrenamentul, astfel încât să pierzi din grăsimea corporală, te va ajuta să ajungi cât mai repede la rezultatele dorite. Am scris anterior niște articole despre alimentație și despre slăbire, de unde te poți informa cât mai bine în această privință.

Dacă nu te simți satisfăcut de cât de tonifiat este corpul tău, înseamnă că nu ai respectat lucrurile de mai sus și ai nevoie să îți dezvolți mai mult masa musculară sau să renunți la câteva kilograme.

Sper că ți-am putut fi de folos cu acest articol, iar dacă ai întrebări sau nelămuriri, te aștept mai jos, cu un comentariu sau pe pagina de facebook.

Spor în toate!

semnatura-vietii

 

17
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns