Salut, acest articol ți se adresează, dacă ești interesat de importanța suplimentelor în procesul de slăbire sau de cât de mult te ajută acestea să dai kilogramele jos și în ce fel. De aceea, în acest articol, îți voi spune ce suplimente folosesc, mai exact, ți le voi arăta pe cele de la care am obținut cele mai bune rezultate, asta fără să fac vreo reclamă, pur și simplu sunt foarte mulțumită de aceste produse și m-au convins de-a lungul timpului că merită cumpărate.

dadada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am mai primit, de-a lungul timpului, întrebări de genul: „Folosești suplimente?” „La ce ajută?” „Suplimentele ard grăsimea de pe corp?”

Am un singur răspuns, care să clarifice orice întrebare de acest fel: aceste suplimente nu te slăbesc înstant, nu ard calorii, tot ce fac ele este să accelereze procesul de eliminare a kilogramelor, cu condiția să ai o alimentație sănătoasă și, bineînțeles, să faci sport (sportul arde grăsimea, nu suplimentele). Dacă alegi să stai întins în pat, cu telecomanda în mână și să aștepți ca aceste suplimente să ardă calorii pentru tine, n-o să vezi vreun efect. Așa că, treci la treabă !

Iată, deci, ce suplimente folosesc și cum mă ajută ele:

Impact Whey Protein

Impact Whey Protein este o proteină din zer de cea mai înaltă calitate și poate să devină automat ajutorul tău principal, dacă ești un adept al fitness-ului, datorită proprietăților pe care le conține. Această proteină ajută atât la slăbit, cât și la obținerea masei musculare. Și chiar este un shake cu adevărat delicios. Proteina din zer pe care o conține acest produs reduce pofta de mâncare, deci vei mânca mai puține calorii și, în combinație cu antrenamentele zilnice, te va ajuta să obții corpul pe care ți-l dorești.

Este recomandat să consumi un astfel de shake cam de două ori pe zi, o dată dimineața sau înainte de antrenament și o dată seara, poate chiar înainte de culcare. Este foarte bun, eu l-am ales pe acesta cu aromă de ciocolată.

Active Woman Diet Blend (două sortimente diferite)

Este un amestec special conceput pentru femei, după cum are și denumirea și conține un număr mare de proteine, 20 de grame și un număr scăzut de carbohidrați, ceea ce e excelent, dacă vrei să dai kilogramele jos rapid. La fel ca și Impact Whey Protein, și acest shake are un gust delicios, eu l-am ales în două arome, deci cele două pachețele (unul mic și unul mare) pe care le vedeți în poză conțin aceleași proprietăți, însă aromele sunt diferite, aceasta este singura diferență: unul este de căpșuni și cremă, iar celălalt are aromă de prăjiturele. Sunt absolut minunate aromele produselor de la My Protein. Spre deosebire de alte firme de la care am achiziționat de-a lungul timpului suplimente, acestea sunt total diferite și au un gust cu adevărat bun. Se recomandă, de preferat, două pe zi, putând fi consumate în orice moment al zilei.

MyPRE

MyPre este un pre-workout energizant, care, consumat chiar înainte de antrenament, te umple de energie și de forță. Conține creatină, cofeină, BCAA, vitamine și minerale esențiale corpului care ajută la un antrenament mai complex. Aroma pe care am ales-o eu la acest energizant este cea de pepene roșu (sunt o mare fană a pepenelui), dar sunt și alte arome care, poate, vouă vă plac mai mult (zmeură abastră, măr acru, lămâie verde etc). Este super gustos, dulce și îl recomand cu drag.

Untul de arahide

Probabil că deja știți că untul de arahide este printre cele mai răspândite alimente pentru cei care fac fitness. Făcut din arahide 100%, acest unt are o cantitate generoasă de proteine și este, totodată, o sursă de magneziu. Pentru că proteinele sunt esențiale pentru corp, acest unt de arahide ar trebui să facă parte din alimentația ta zilnică. În orice combinație l-ai consuma, este foarte gustos și foarte sănătos, fiind 100% natural.

Untul de caju

Acest unt este și el bogat în proteine, ca cel de arahide, fiind obținut prin prăjirea nucilor de caju. Conține grăsimi sănătoase pentru inimă, este foarte benefic pentru corpul nostru și este foarte eficient în dietă. La fel ca untul de arahide, este și acesta o sursă importantă de proteine, ceea ce-l face să fie inclus în alimentația noastră zilnică.

Toate aceste produse mi-au lăsat o impresie foarte bună, așa că vi le recomand cu mare drag și vouă. Le găsiți pe site-ul http://www.myprotein.ro.

Spor în toate !

semnatura-vietii

 

 

7
Distribuie mai departe

3 thoughts on “Ce suplimente folosesc”

Lasă un răspuns