Vara se apropie și, cu siguranță, și tu ești în căutarea unui bronz perfect, de aceea, îți voi dezvălui câteva trucuri importante pentru bronzarea la solar.

Înainte de toate, este foarte important să știi că bronzul oferit de razele ultraviolete depinde foarte mult de circulația sanguină a fiecărei persoane, de aceea diferă de la om la om. Sunt persoane care se bronzează mai repede, altele mai lent, având nevoie de mai multe ședințe de bronzare, până să ajungă la rezultatele dorite.

Iată care sunt cele mai importante trucuri de care ar trebui să ții cont, dacă ești o adeptă a solarului.

1. În timpul ședințelor de bronzare, trebuie să te miști, pentru ca bronzarea să fie cât mai uniformă și pentru a nu simți presiune la nivelul șoldurilor sau umerilor, din cauza poziției. E necesar să ridici umerii sau să te întorci pe lateral, pentru a-ți simți corpul cât mai relaxat și pentru ca bronzul tău să acopere uniform corpul.

2. Folosește o cremă specială pentru solar, înainte de fiecare ședință, pentru accelerarea bronzului. Pe lângă că vei atinge mai repede rezultatele dorite, aceasta cremă are și efect de hidratare. Pielea nu va mai fi aspră și nu se va arde, din contră, bronzul va fi uniform și de lungă durată.

Din proprie experiență, cremele din gama Australian Gold sunt cele mai bune și au cel mai rapid efect. Eu am ales să folosesc crema Adorably Black, de la Australian Gold, o cremă care hidratează foarte bine, mă ajută să obțin un bronz intens și, nu în ultimul rând, miroase absolut superb.

IMG_5310

Fiind o cremă special creată pentru solar, din gama Iconic Beauty, Australian Gold, are 35 de factori bronzați în componența ei, ceea ce înseamnă că bronzul va fi unul mai intens și mai rapid. Are efect imediat. După o singură ședință la solar, am obținut o culoare frumoasă, închisă, de care am fost foarte mulțumită. După folosirea acestei creme, pielea va fi infuzată cu antioxidanți puternici, proveniți din sfecla și fructele de pădure, care se regăsesc în compoziția ei. De asemenea, crema conține și ulei de cânepă, pentru o piele netedă, catifelată și foarte hidratată.

Aroma cremei este Wild Berry Punch. Sincer, e absolut superb și persistă mirosul foarte mult în piele.

Tot legat de această cremă, ar mai fi de menționat faptul că ea poate fi aplicată fie chiar înainte de a intra în solar, fie o poți aplica de acasă, cu vreo jumatate de oră înainte de ședința de bronzare. Personal, consider că daca e aplicată acasă, are mai mult timp să intre piele și-și va face mai bine efectul.

3. Chiar dacă îți dorești bronzul intens cât mai repede, nu face greșeala să mergi zilnic la solar. Așteaptă 48 de ore ca pielea să se recupereze, să sintetizeze vitamina D, iar  bronzul să intre în piele cât mai bine.

4. Nu face dușuri sau băi prelungite și evită să folosești apa fierbinte, atunci când te speli, pentru ca bronzul să dureze cât mai mult pe piele. Cel mai bine e ca apa să fie la temperatură medie, pentru a nu aspri pielea.

4. Nu abuza de solar, stând foarte mult la o singură ședință. Există persoane care petrec 20-30 de minute/ședință, ceea ce nu e deloc ok, mai ales la primele ședințe. Cu toții știm că razele ultraviolete nu sunt cele mai sănătoase, așa că nu este cazul să facem din expunerea la solar, o problemă a pielii. Ședințele trebuie gândite în așa fel încât să se creeze un bun echilibru pentru piele. Sfatul meu pentru tine este să începi cu minute puține, mai ales dacă ai un ten mai deschis și să mărești treptat numărul minutelor. Pentru o piele deschisă, o primă ședință ar trebui să însemne cam 6 minute, după care să se crească treptat cu câte 2, în funcție de cum reacționează pielea la acest tip de bronzare.

Atenție !

Supraexpunerea la solar duce în timp la îmbătrânirea prematură a pielii, la uscarea ei, poate cauza chiar roșeață excesivă sau pete pigmentare, așa că, respectând trucurile de mai sus, vei obține un bronz sănătos, pe perioadă mai îndelungată. 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, sunt aici să vă răspund cu tot dragul !

Kisses!

semnatura-vietii

 

26
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns