Hey, fetelor ! Pentru că se apropie vara, am decis să vă pregătesc pentru acest sezon cu un review, despre un produs pe care l-am achiziționat de curând și care m-a mulțumit pe deplin. Înainte de a-l achiziționa, m-am documentat, la rândul meu, destul de bine și, citind atât de multe păreri pozitive, nu m-am putut abține să-l încerc. Este vorba despre autobronzantul St. Moriz, de care sunt convinsă că ați auzit câte ceva.

SAM hggghghg

Ei bine, cred că tuturor ne place să avem o piele bronzată și frumoasă, care să aibă și un aspect pe măsură, așa că am ajuns la concluzia că ședințele la solar, care sunt nesănătoase și ne afectează pielea, pot fi înlocuite cu această metodă lipsită de riscuri, autobronzantul.

Probabil ați mai încercat de-a lungul timpului autobronzate care s-au dovedit a fi contrar planurilor voastre, v-au făcut pielea portocalie, inestetică, miroseau urât, nu se aplicau uniform sau lăsau o grămadă de pete pe corp. Nu e și cazul acestui autobronzant, vă asigur. E diferit de celelalte atât ca textură, cât și ca aspectul pe care-l lasă pielii, la sfârșitul aplicării. Ce trebuie să știți înainte de a-l aplica este că trebuie să exfoliați și să hidratați pielea foarte bine înainte și după duș. Pielea trebuie să fie curată și atent îngrijită, pentru ca autobronzantul să arate perfect pe corp.

 

1.Un duș cu apă destul de caldă, pentru a deschide porii.

2.Exfolierea cu lapte și zahăr, atât pentru aspectul pielii, cât și pentru a o face mai fină.

3. Tamponarea după duș cu un prosop moale, care să absoarbă apa de pe piele. (Atenție, nu frecați agresiv pielea cu prosopul, ci doar tamponați ușor)

4. Hidratarea, care trebuie efectuată cu rigurozitate.

5. Lăsați crema hidratantă să intre în piele, după care aplicați spuma St. Moriz, numai împreună cu mănușa special atașată. Nu folosiți mâna fără mănușă, pentru că nu veți mai scăpa de culoare o lungă perioadă de timp, ea intrând foarte ușor în piele și nu folosiți o altfel de mănușă decât cea specială. Mănușa o veți reucnoaște după  aceeași denumire, St. Moriz și o recomand doar pe aceea, dacă vă doriți să aveți un bronz cu aspect frumos. Mănușa o găsiți online, de cele mai multe ori împreună cu produsul.

6. Aplicați autobronzatul prin mișcări circulare, începând cu partea de jos a piciorului. Luați-o treptat și încercați să acoperiți uniform fiecare zonă a piciorului. Treceți apoi la partea de sus, în același mod.

7. După aplicare, nu spălați mănușa imediat, pentru a nu risca să vă stropiți pielea cu apă. Dacă apa atinge zona dată cu autobronzant, acolo se va forma o pată, iar bronzul se va definitiva cu pata respectivă. Lăsați autobronzantul să acționeze liber 15 minute, fără a vă îmbrăca, după care puteți să purtați ceva închis la culoare, pentru a nu păta îmbrăcămintea. După șase ore, faceți un duș, pentru a elimina stratul de autobronzant de deasupra și a rămâne la culoarea lui naturală. De preferat este să aplicați autobronzantul seara și să-l lăsați să acționeze peste noapte, urmând ca dmineața să faceți dușul de curățare a pielii cu apă și gel de duș doar.

8. Dacă doriți să-l înlaturați, e îndeajuns să exfoliați foarte bine pielea la duș, după care să spălați bine cu gel de duș și să clătiți.

Culoarea va persista o săptămână, dacă nu exfoliați. Dacă exfoliați, în schimb, va ține 3 zile, însă va trebui reaplicat, dacă vă doriți în continuare picioarele bronzate, până apucați să stați la soare.

Acest autobronzant este, după părerea mea cel mai bun. Eu l-am achiziționat în varianta spumă, nuanța Dark, de pe Aoro. Persistă zile la rând, iar de fiecare dată când începe să se ducă, reaplic. Nu lasă pete, dă un aspect frumos pielii și o face să arate sănătos. Nu se ia pe haine, rezista la umiditate dacă respectați întru totul cerințele de pe tub și, mai ales, nu lasă pete pe piele. Trebuie doar să respectați pașii și veți avea o piele frumoasă. Se poate folosi pe întregul corp.

Pont: Dacă doriți să aplicați pe spate, de exemplu și nu e nimeni să vă ajute, folosiți-vă de o lingură de lemn. Înveliți lingura de lemn în mănușa specială și legați-o la bază cu o agrafă, pentru a nu aluneca spre exterior, după care începeți să aplicați spuma prin mișcări circulare.

Mult succes!

 

220
Distribuie mai departe

One thought on “Autobronzantul St. Moriz – Review”

Lasă un răspuns