6b6d572996f0403bb266390a6e960fa5

Hai să ne oprim pentru o clipă și să spunem un simplu mulțumesc tuturor oamenilor care ne fac viața mai frumoasă. Hai să le mulțumim pentru că ne fac să zâmbim în fiecare zi, să le mulțumim pentru că, datorită lor, știm să apreciem un zâmbet, o îmbrățișare. Astfel de oameni ne învață zi de zi să fim noi înșine și să găsim în fiecare lucru, în fiecare cuvânt, un motiv de a zâmbi. Astfel de oameni ne învață zi de zi cum e să te bucuri de viață, chiar dacă nu ai o mașină de lux, chiar dacă nu stai în cel mai mare și luxos apartament, chiar dacă nu ai cei mai mulți bani din lume. Astfel de oameni ne invață altceva, ei ne învață să fim fericiți cu noi înșine și să îi inspirăm și pe alții la fericire, ei ne învață să vedem lumea mai bună decât e, ei ne învață faptul că nu suntem singuri, ei ne îmbogățesc sufletul și această bogăție este de mii de ori mai importantă decât toți banii.

Hai să găsim timp să le spunem mulțumesc, să-i îmbrățișăm mai des, să le fim recunoscători, sa-i ajutăm, la rândul nostru, să fim acolo pentru ei. Hai să apreciem momentele pe care ni le dăruiesc, simplitatea lor, bucuria din ochi, sinceritatea și dorința lor de a ne strânge în brațe. Hai să le mulțumim pentru că suntem mult mai fericiți cu ei în preajma noastră.

Hai să le mulțumim pentru că ne iubesc. Pentru că ne apreciază și ne laudă, chiar dacă, poate, uneori, nu merităm. Hai să le mulțumim pentru faptul că fac parte din viața noastră și ne ajută să ne deschidem aripile spre visele noastre.

Hai să-nvățăm să împărțim iubire oriunde am merge. Hai să nu lăsăm oamenii care intră în viața noastră, să plece nefericiți.

Hai să-ncurajăm oamenii mai mult, hai să le vedem părțile bune și să le scoatem în evidență, pentru ca ei să înceapă să creadă în ei din nou. Hai să le amintim oamenilor că, fiindu-le teamă că lucrurile merg rău, pierd ocazia de a le face să meargă bine.

Întotdeauna găsește un motiv să zâmbești și să spui mulțumesc. Trăiește viața în felul în care ți-o dorești. Curăță-ți gândurile și sufletul de murdărie. Găsește întotdeauna motive de a fi recunoscător.

Zâmbind, poate că nu ne adăugăm ani vieții, dar, cu siguranță, dăm viață anilor pe care-i avem. 

7
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns