oliviagarden1

Pentru că obișnuiesc să mă ocup foarte mult de părul meu și îi acord mereu o atenție deosebită, răsfățându-l, am decis să vă împărtășesc și vouă câteva dintre secretele care-mi fac părul fericit în fiecare zi.

Oricât de greu ar părea să îngrijești un păr lung și bogat (foarte bogat, aș putea spune), lucrurile nu sunt tocmai cum par a fi. Dacă alegi să ai un păr lung, tot ce trebuie să știi este că vei avea nevoie de un uscător bun, de o perie foarte bună și, bineînțeles de o cremă/ un balsam de îngrijire, principalele lucruri pentru ca părul tău să arate sănătos, frumos și fericit.

og4

În primul rând, aș vrea să vă vorbesc despre cel mai important accesoriu pe care-l folosesc pentru părul meu, și anume, peria rotundă Olivia Garden, pe care am cumpărat-o recent și de care mă declar mai mult decât mulțumită.

Probabil vă întrebați de ce aleg Olivia Garden, nu e totuna cu o perie normală? Păi, ca aspect, ca formă, e cam la fel. La o primă vedere, Olivia Garden e tot o perie rotundă, dar mai calitativă decât o altă perie obișnuită. Începând cu acele. Acele acestei perii nu sunt drepte, cum sunt la periile obșnuite, ci sunt puțin curbate si ondulate. Pe de altă parte, nu sunt din plastic, ci din bambus natural și nici nu se rup, cum am pățit cu vechea perie de păr, care s-a împrins în părul meu bogat și și-a pierdut prin el câteva ace, pe care cu greu le-am scos.

Această perie e ușor de manevrat, ajută foarte bine la descurcarea părului, nu se împrinde în păr, îl coafează foarte ușor și-l face moale și fin la atingere. Se poate folosi în orice moment al zilei, face părul să capete o formă fixă, ca și cum ai fi ieșit recent de la salon. Are funcția ionică Nano Thermic, ceea ce înseamnă că reține foarte bine căldura și protejează părul, în timp ce-l aranjează foarte ușor. Niciodată, de când îmi coafez părul cu peria și phoenul, nu am mai simțit atâta ușurință în coafarea lui.

De cele mai multe ori, din cauza neîndemânării, probabil, mă dureau îngrozitor mâinile după ce mă chinuiam să tot secționez părul și să extrag fiecare parte, pe rând, pentru a o defini și aranja. De când am achiziționat aceasă perie, aranjarea nu-mi ia mai mult de 10 minute. Spre deosebire de cele 30-40 dinainte…e un progres, nu? 🙂 Mai ales la un păr lung…

De unde am aflat de ea? De pe internet, bineînțeles. Am decis să ofer părului meu tot ce e mai bun și mai de calitate și am ajuns să o achiziționez de pe site-ul http://procosmetic.ro, mai exact aici,  unde o veți găsi la un preț rezonabil. Peria e originală, eu am ales-o pe cea de 64 cm.

De fiecare dată când îmi coafez părul cu această perie, nu doar că face ca aranjarea să fie mult mai rapidă, ci îmi oferă un volum foarte frumos și natural părului, cu care ies fericită din casă de fiecare dată. N-aș vrea să omit nici faptul că peria poate lua și locul plăcii de păr. Dacă dorești să ai părul drept și cu volum, ai nimerit perfect, pentru ca tot Olivia Garden se ocupă de îndreptarea părului tău, într-un mod sănătos, protejându-l în același timp.

Eu folosesc, în combinație cu peria,  și phoenul Philips MoistureProtect HP8280, pe care vi-l recomand cu mare drag și la care am făcut un review chiar aici.

Este un uscător de ultimă generație, care conferă părului toate lucrurile de care are nevoie: îl face sănătos, îi dă un aspect frumos, strălucitor și nu-l electrizează deloc.

Nu în ultimul rând, vă propun și balsamul fără clătire Londa Professional, pe care-l puteți aplica pe părul uscat sau umed. Are rolul de a face părul mai moale, mai fin, mai mătăsos și mai strălucitor. Și, nu în ultimul rând, repară vârfurile despicate. Îl găsiți la prețul de 31 de lei, chiar aici. 

Eu ador această perie ceramică și v-o recomand cu mare drag și cu mare încredere. Ce veți găsi la peria Olivia Garden, nu veți găsi la nicio altă perie. Iar în combinație cu uscătorul de păr și balsamul, părul vostru va radia de sănătate și fericire.

Aștept părerile voastre sau întrebări referitoare la aceste produse.

Kisses ! :*

 

og5

38
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns