4ba57d6cff23b291ba20a7d5f0129b8e

Hai să-ncetăm să mai cerem îmbrățișări. Hai să vedem cine ni le oferă, pur și simplu !

Hai să încetăm să mai depindem de fericirea pe care ne-o dau ceilalți și să ne construim propria fericire. Să-ncetăm să cerem iubire de la persoanele care nu ne-o știu dărui, să-ncetăm să mai oprim persoane atunci când vor să plece, să-ncetăm să fim altceva decât noi înșine.

Vreau să cred că persoanele cărora le pasă mă vor îmbrățișa pentru că-și doresc asta, pentru că ele simt câtă nevoie am de o îmbrățișare, pentru că ele știu să vadă în privirea mea nevoia mea nebună de a fi strânsă în brațe.

Vreau să cred că iubirea pe care o voi primi nu va fi niciodată cerută în lacrimi. Vreau să cred că oamenii mă vor iubi pentru că merit să fiu iubită, pentru că vor să mă iubească, pentru că văd în mine un om atât de dornic să fie iubit.

Nu obișnuiesc să cer lucruri. Nu obișnuiesc să cer persoanelor să rămână în viața mea, dacă drumul lor e altul.

Am simțit de multe ori nevoia să dau frâu liber sentimentelor și emoțiilor, să spun oamenilor cu ușurință cât îi iubesc de mult. Am simțit de multe ori nevoia să strâng în brațe persoane dragi, să le spun cât îmi lipsesc, să le vorbesc, pur și simplu. Dar am preferat, totuși, să tac. Uneori, să aștepți e mai bine. În felul acesta poți vedea cine va apărea în marea ta așteptare.

Am învățat să dau timp timpului și am înțeles că nici măcar nu avem întotdeauna nevoie de ticăitul ceasului pentru a ne da seama cât e de târziu pentru anumite lucruri.

Îmi place să cred că timpul ne ajută mereu și că viața își aranjează momentele în ordine.

Îmi place să cred că iubind, primim iubire și că acolo, undeva, e cineva pentru care însemnăm atât de mult.

Îmi place să cred că singurătatea e bună, în felul ei și că face parte din procesul maturizării. Ea ne construiește, de cele mai multe ori. Singuri, ne dăm seama de ceea ce ne lipsește sau de ceea ce suntem, ca oameni.

Hai să-ncetăm să mai cerem atâtea de la ceilalți. Hai să vedem, pur și simplu, cine rămâne și cine pleacă din viața noastră.

Persoanele care rămân nu vor avea niciodată nevoie să le spunem să ne strângă în brațe, ele, pur și simplu o vor face la momentul potrivit.

1
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns