2016-06-23-1466704368-9264650-healthy1

Sărbătorile de iarnă au trecut în grabă, dar nu înainte să ne așeze pe masă fel de fel de bunătăți, fie ele prăjituri, prăjeli, grăsimi, cozonaci sau diverse aperitive cu un conținut ridicat de calorii. Și, cu siguranță, nu te-ai putut abține să guști din fiecare, mai mult sau mai puțin, asta depinde de cât de pofticios ești, așa că am pregătit pentru tine un mic regim de detoxifiere, care să te ajute să scapi de surplusul de alimente care dăunează corpului, sănătății și, mai ales, siluetei tale. Iata, deci, in ce consta detoxifierea dupa Sarbatori.

Cu toții știm cât de important este corpul nostru și câtă grijă trebuie să îi acordăm, așa că, dacă nu îți dorești celulită, grăsime pe șolduri, fese sau burtică, îți sugerez câteva lucruri de care e bine să ții cont și care la mine au funcționat de fiecare dată:

  1. Consumă cât mai multe lichide, supe, ceaiuri naturale. Nu uita de minimum 2l de apă/zi.
  2. Consumă multe fructe și legume. Încearcă, pe cât posibil, să mănânci fructele întregi, în loc să bei doar sucul din fruct. Odată stors, sucul oferă o cantitate mare de zahăr, iar corpul își ia, în acest caz, mai mult zahăr decât vitamine.eat-this-not-that-in-2013-700x395
  3. Apă cu lămâie pe stomacul gol, în fiecare dimineață.

dieta-de-fotomodel-avantajele-si-dezavantajele-apei-plate-cu-lamaie_size14. Exerciții cardio minimum 15 minute/zi.

5. Alege salate din legume proaspete, pește, carne de pui sau de curcan, de preferință alimente ușoare, care să nu îți îngreuneze stomacul.

6. Bea cafeaua fără zahăr sau cu îndulcitor. Evită, pe cât posibil, orice cantitate de zahăr.

7. Evită pâinea, produsele de patiserie sau fast-food-urile, precum și dulciurile, cel puțin o perioadă.

Ai grijă de corpul tău !

3
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns