15780725_1511154835592177_6864449920141194545_n

Un gând bun la început de an !

Zi senină de iarnă, liniște, iubire, familie, o masă bogată în bunătăți, prietenii aproape și un nou început, cam asta ne oferă prima zi a anului 2017.

Sper că ți-ai luat La revedere cum se cuvine de la anul care tocmai a trecut, pentru că te așteaptă un nou an, cu noi încercări, cu noi șanse de a deveni mai bun, mai îngăduitor, atât cu ceilalți, cât și cu tine însuți, un an în care ai șansa să o iei de la capăt. Un an în care ai șansa să pui punct oricărui lucru care te-a făcut, oarecum, trist, dezamăgit, supărat, care te-a făcut să verși o lacrimă, să arunci cuvinte dure sau să te simți singur. E șansa ta să o iei de la capăt, să crezi în tine și în viitorul tău.

Pornește la drum și scrie-ți povestea cât mai frumos, așa cum îți dorești tu să fie. E povestea ta. Astăzi ai de scris prima ta pagină din această poveste. De astăzi ai în fața un nou drum.

Pornește la drum cu încredere în tine, cu speranță, cu putere, cu iubire și cu un zâmbet la îndemână.

Pornește la drum cu curaj și demnitate.

Pornește la drum cu bunătate și dorință de a ajuta, de a iubi, de a dărui.

Oricâte obstacole ai fi întâlnit de-a lungul anilor, consideră-le simple încercări. Împacă-te cu trecutul, învață din lecțiile primite, amintește-ți de 2016 ca de un an de-a lungul căruia ai învățat ceva, ți-ai îndeplinit dorințe, ți-ai făcut planuri, ai întâlnit oameni speciali, ai iubit, ai râs, ai plâns, adună toate experiențele acumulate în vechiul an și folosește-le pe viitor, dacă vrei să schimbi ceva.

Începe o nouă poveste, fii omul pe care ți-ai dori să-l ai în preajma ta în fiecare zi, în fiecare clipă. Fii omul care îți dorești să fii. Poți ajunge cât de sus dorești. Poți urca trepte pe care nici nu bănuiai că ești capabil să le urci.

Tu ești puternic și toată puterea e în interiorul tău. Și fericirea. Și iubirea. Caută-le atent și vei da de tine acolo, întreg, te vei vedea așa minunat, cum ești și le vei transmite și altora curajul de a fi ei înșiși.

Un gând din suflet pentru tine, la început de an: Iubește-te așa cum ești și nu înceta niciodată să lupți să devii mai bun. Amintește-ți că fiecare zi e o șansă spre a ajunge unde nici nu visai să ajungi. Crede în frumusețea viselor tale și nu le abandona. Ia-le cu tine acum, în 2017 și-n toți anii care te așteaptă.

Fie ca dorința ta de la ora 00:00 să fie bucuria sufletului tău în acest an.

Îți doresc un an frumos și o viață fericită !

La mulți ani !

Cu drag,

 

4242453rsawsewq41qwe213ae213

0
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns