dscn4707-2

Nu cred că mai e nevoie să menționez câte produse pentru păr am încercat de-a lungul timpului, pentru că nici nu le-aș mai ține evidența. Cert e că am încercat cam tot ce am găsit pe rafturile magazinelor și mi-a atras atenția, de la șampoane mai ieftine, până la cele mai scumpe, sperând că ceva, ceva, tot voi alege pe o perioadă mai lungă. Însă, nu a fost chiar așa. Cum mi se termina un produs, cum treceam la altul și tot așa.

Într-un articol anterior (pe care-l găsiți aici) menționasem câteva dintre produsele care mi-au plăcut în mod special și pe care le-aș recumpăra, însă, în articolul de azi îmi îndrept atenția în special către gama Nivea, formată din șampon și balsam, ultima mea achiziție.

abcd

 

Voi începe prin câteva cuvinte de laudă, normal. Sunt o clientă fidelă Nivea. Am creme Nivea, de zi, de noapte, gel de duș, loțiune de corp, unt de corp, burețelul pentru duș, spuma de păr, chiar și un fixativ, acum, mai nou am și șamponul și balsamul, de care sunt foarte mândră. Nu mă îndoiam de calitatea lor, însă, având în vedere că am un păr foarte bogat, lung și cu firul gros, uneori ezit să iau anumite produse. De data asta, pur și simplu le-am găsit la pachet și am dat fuga cu ele la casa de marcat.

Toate produsele Nivea au un grad foarte ridicat de hidratare, fie că vorbim de gelul de duș, crema de față sau oricare alt produs. De aceea, gândindu-mă la calitatea produselor, am decis să am o întreagă colecție Nivea în dulăpiorul meu.

ccf7677357f8fb99e8ea3e1bffe5fb43

Toate bune și frumoase referitor la aceste două minunății. Folosite împreună, chiar dau un aspect superb părului, îl hidratează foarte bine, este mai ușor de descurcat, indiferent că e umed sau uscat, este foarte fin la atingere și cel mai important, vârfurile nu mai arată despicate, par perfect sănătoase, iar acesta, zic eu, este un mare plus.

Fiind o fană înrăită a uleiului de cocos, bineînțeles că nu am renunțat nici la serviciile lui, îmi fac săptămânal câte o mască din ulei de cocos, cu care stau peste noapte, iar dimineața spăl normal părul cu cele două produse Nivea. Dacă până acum am tot renunțat la produse și le-am schimbat des, acestea două vor face parte din colecția mea multă vreme de acum încolo.

Șamponul știți deja cum se folosește, nu cred că mai e nevoie de detalii. Balsamul, la fel, se aplică pe părul ud, după cele două șamponări(sau una, depinde de caz…), se lasă în păr aproximativ 5 minute, după care se clătește. Ce fac eu în plus după operațiunea spălatului pe păr, este să trec un jet de apă rece, rece de la mijlocul părului spre vârfuri. Acest lucru ajută la strălucirea intensă a părului după fiecare spălare și pare mult mai sănătos decât e, de fapt.

Eu vă recomand gama Nivea, sunt produse care merită cumpărate și încercate de fiecare dintre noi.

Acestea fiind spuse, vă aștept cu păreri, sugestii sau sfaturi legate de produsele pe care le folosiți și voi în îngrijirea zilnică și la care nu aveți de gând să renunțați.

3
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns