127c0381bf09416d461319f21aab17c2

Nu suntem perfecți și, totuși, la un moment dat apare persoana care vede perfectul în noi…

Nu e ciudat? Nu e ciudat cum, noi înșine ne vedem atât de imperfecți? Nu e ciudat cum ne privim și ne găsim o mie de defecte, apoi apare acea persoană care, pur și simplu, ne vede perfecți? Suntem perfecți prin ochii persoanelor care ne iubesc, dar atunci, de ce noi ne vedem atât de imperfecți? Nu ne iubim îndeajuns, oare? Nu ne mulțumim cu ce avem? Posibil ca ambele întrebări să ducă la același răspuns.

Ne petrecem ani la rând dorind să devenim altfel, uneori dăm de persoane care vor să ne schimbe, care ne vor mai buni, care ne vor diferiți, după ce pretind că ne iubesc așa cum suntem. Aceea nu e iubire. Iubirea e atunci când accepți omul de lângă tine așa imperfect, cum e și găsești în asta un motiv să-i rămâi alături. Asta numesc eu iubire.

Iubirea sinceră nu e atunci când iei o persoană pentru o schimba, pentru că așa îți place ție, iubirea sinceră e atunci când o accepți în întregime așa cum e, cu bune, cu rele, cu o geantă plină cu probleme în spate și încă vrei să rămâi acolo. E persoana lângă care îți dorești să te trezești dimineața, char dacă nu e aranjată, nu e machiată, nu e perfectă. E persoana lângă care vrei să te simți tu însuți, lângă care poți să plângi sau să râzi cu lacrimi, fără a fi judecat, lângă care te poți simți confortabil. E persoana care, așa imperfectă cum e, te face să iubești în cel mai perfect mod al tău, e cea care scoate din tine toată bunătatea și te face să vezi lucrurile importante cu inima, și nu cu ochii. Persoana aceea te va face să vezi în ochii ei tot restul vieții tale și, cu siguranță, va fi ultimul tău început.

Amintește-ți un lucru. Oricât de imperfect te consideri, în ziua în care vei găsi persoana potrivită, veți deveni perfecți împreună. Vei cunoaște atunci o perfecțiune care îmbracă total alte sensuri decât cele pe care le cunoști deja, o perfecțiune care se poate trăi atât de frumos în doi.

Nu suntem perfecți și, totuși, la un moment dat, apare persoana care vede perfectul în noi…

 

9
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns