239f642d808d0f14d7732e12193d6270

Sunt aici, sărută-mă ! Putem vorbi și mai târziu. Nu cuvintele-mi lipseau, ci tu, atingerea ta, sărutul și felul în care mă faci să mă simt. Joacă-te în părul meu și privește-mă în ochi, în timp ce-mi zâmbești copilăros. Știi că mă topesc când faci asta. Știi că buzele noastre se strigă înnebunite la fiecare întâlnire și trupurile noastre se întrepătrund.

Mă atingi din priviri, știi? Știu că ai fi capabil să mă dezbraci doar privindu-mă, iar eu sunt, de fiecare dată, capabilă să-mi umplu brațele de tine, să-ți mângâi părul moale si mătăsos și să-ți acopăr fruntea de săruturi. De ce ne-am vorbi, când faptele sunt atât de gălăgioase? Hai să nu stricăm liniștea, să fim noi și atât. Să nu ne întrerupem reciproc în tăcerea noastră, după care am tânjit atât de mult, hai să nu ne îndepărteze vorbele, ci să lăsăm faptele să ne apropie mult, profund, sincer.

Mă topesc când mă îmbrățișezi cu ambele mâini și mă simt cuprinsă cu totul în pieptul tău, de unde nu vreau să am scăpare. Mă faci să mă simt în siguranță, să simt că nu-mi va mai fi frig niciodată, că am un loc al meu, pe care l-am găsit exact în brațele tale. Asta e îmbrățișarea mea preferată.

Nu aștept să-mi dăruiești un te iubesc din cuvinte, ci din priviri, din gesturi, din interior. Nu aștepta să-ți spun te iubesc, nu o voi face nici eu. Eu doar îți voi lua mâna, mi-o voi așeza pe chip și voi mulțumi că ești acolo. Că ești al meu. Că ești. Că suntem. Nici nu va fi nevoie să auzi un te iubesc din partea mea, pentru că de-ndată ce-mi vei privi ochii, așa cum o faci mereu, ei ți se vor confesa.

Cred că nu e nimic mai artistic decât doi oameni care se iubesc fără cuvinte, în tăcere. Pentru că atunci când iubești în tăcere singur, e dureros. Dar atunci când iubești în tăcere, în doi, tăcerea devine suspans.

Îmi place tăcerea alături de tine. Îmi place să cred că tot ce ni se întâmplă e necontrolat, nebunesc, perfect. Îmi plac nopțile tăcute-n doi.

Sunt aici, sărută-mă ! Putem vorbi și mai târziu.

 

 

 

2
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns