02cec89503da4101b479bb9b75d1b718

Pentru veşnica mea problemă a fost dintotdeauna părul, confruntându cu unul destul de dificil, cu firul gros şi foarte bogat, am decis fac un post pentru fetele care chiar nu mai ştiu ce facă cu părul şi care se confruntă cu aceeaşi problemă. Sunt sigură toate folosiţi placă de par, phoenul şi peria normală, dar nu ştiu câte dintre voi aţi încerca sau aţi încercat deja peria rotativă,aşa după chinuri ani la rând, am ajuns la concluzia peria rotativă e singură pe care nu am folosit-o şi totuşi, nu strică o achizitonez. Bineînţeles, m-am uitat pe internet înainte, la păreri despre ea, ele fiind împărţite în două tabere: cele pro şi cele contra,deşi mai multe erau pro,aşa am zis nu pierd nimic dacă o încerc şi eu, nu poate fi nimic mai rău decât nu se potrivească cu părul şi o vând,la rândul meu, altei fete,căreia ,poate,îi prinde bine. Aşa amdat o raită prin mall, am „analizat ” mai multe tipuri de perii rotative, dar cea care mi-a atras atenţia cu adevărat a fost Rowenta CF9320, ultimul model apărut.  După ce am achiziționat-o, am constatat  peria face minuni. Necesită puţină îndemânare, întradevăr, dar peria asta  chiar o recomand cu încredere. Aranjează părul foarte bine, are două capuri, unul mic, unul mare. Cel mare se foloseşte pentru volum, îndreptare şi aranjare, iar cel mic, pentru bucle. Peria are temperaturile caldă şi rece, dar şi un proces de ionizare, care nu permite electrizarea părului.
Dintotdeauna mi-am dorit o perie care facă totul în locul meu, care nu se încurce în păr şi nu fiu nevoită folosesc şi phoenul în acelaşi timp. Apropo, peria poate fi folosită atât pe părul ud,cât şi pe părul uscat, trebuie doar aplicaţi pe par ulei pentru hidratare, recomand uleiul de argan Pantene, dar şi o crema hidratantădacă credeţi că părul vostru are tentă uscată.

Având în vedere faptul nu am mai folosit niciodată până acum o perie rotativă, pentru prima dată, pot spun cu sinceritate e foarte bună, părul se coafează aşa cum doriţirăsuceşte vârfurile, dar le şi face drepte, după preferinţă. Nici volumul nu lipseşte, apropo.

Dacă va doriţi părul lucios, moale şi aranjat, va recomand cu căldură peria rotativă Rowenta CF9320.

O  spun cum am învățat să manevrez eu această perie:

Îmi spăl părul, îmi hidratez vârfurile cu balsam de păr de la Syoss, după care îl ţin învelit în prosop aproximativ 15 minute,pentru a absorbi apă. După ce apă este absorbită, aplic pe par uleiul de argan de la Pantene şi crema hidratantă cu mango şi aloe vera,apoi îl pieptăn cu încredere, deoarece ambele produse sunt excelente în descurcarea păruluilăsându-l moale. După ce termin aceste procedee, îmi despart părul în două, partea de sus o prind cu o agrafă, lăsând liberă doar partea inferioară a părului, începând uşor mi întorc părulîn jurul periei, care îl aranjează de la sine. Cu această perie, aveţi posibilitatea va reglaţi mişcările , spre stânga sau dreapta, în cazul în care doriţi îl coafaţi din interior sau exterior. După ce termin de coafat partea de jos a părului, desfac partea de sus, repetând procedeul de mai sus.

Peria o vi se pară puţin greu de manevrat la un prim contact cu părulînsă după 15 minute,  veţi obişnui. Este finuţă, lucrează foarte bine şi va sfătuiesc o porniţi în dreptul cifrei 1, chiar primul de sus, pentru la început, este recomandată viteza mică şi căldură acceptabilă.

Încă un sfat: va pieptănaţi foarte bine părul înainte,pentru a nu riscă rămână blocată în par. Ea nu are rolul de a-l descâlciatenţie, ea îl usucă şi-l aranjează, atât.

Cam ăsta este review-ul meu în ce priveşte peria rotativă Rowenta cf9320. O recomand cu căldură şi, dacă aveţi întrebări, nelămuriri sau aveţi nevoie de ajutor, îmi puteţi scrie aici sau pe pagina de facebook .

Be happy, be beautiful !

Kisses ! :*

4
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns