7-muscle-building-protein-shakes-graphics-6

Așa cum v-am promis, aici găsiți un mic review la shake-ul proteic de la Fit Up, pe care pur și simplu îl iubesc! Pe lângă că are un gust cu adevărat delicios, oferă o cantitate de proteine de care fiecare avem nevoie.

Sportul face parte din stilul meu de viață, devenind, în timp, o activitate de care nu mă mai pot lipsi. Se spune că dacă vezi rezultate, nu te mai oprești și chiar asa e, se pare, pentru că nu am de gând să mă opresc. Vă previn, rezultatele nu se vor vedea într-o zi, nici în două, nici măcar în trei, așa cum toate ne dorim, dar merită așteptarea, vă promit. La mine au început să se vadă dupa aproximativ 2 luni și I`m still working on it.

Pe lângă antrenamentul propriu-zis, de șase zile pe săptămână, am și o alimentație echilibrată, pe care încerc să o respect cât de mult pot. Și chiar pot. Dacă până acum mă străduiam, acum chiar a devenit un stil de viață și nu o mai numesc dietă. Nu mai fac sacrificii la mâncare, nu mai renunț cu lacrimi în ochi la ciocolată sau înghețată, chipsuri sau KFC, pentru că mi-am dat seama de un lucru: poți manca orice, atâta timp cât știi cum să mănânci.

Regimul meu alimentar este foarte bogat în proteine și mai sărăcuț în carbohidrați. De ce? Pentru că urmăresc, inițial, să elimin toată grăsimea de pe abdomen, iar apoi să mă ocup de cladirea mesei musculare pentru care voi avea nevoie și de carbohidrați. Dar asta vă voi explica mai încolo. Până la acest nivel, mănânc foarte multa carne de pui, brânză telemea, parmezan ras cam peste orice (mai ales peste mixul de legume), mănânc mult pepene verde, ouă, brocolli. Cam acestea ar fi principalele feluri de mâncare pe care le consum într-o zi normală ca azi, de exemplu.

În următoarele articole, voi posta câteva combinații de alimente și rețete pentru a vă inspira un pic.

Bun, acum să revin la shake-ul proteic Fit Up. Cum spuneam, este foarte bogat în proteine, ceea ce este un mare plus și totodată, este slab în carbohidrați, exact ce căutăm, noi, fetele care urmărim să slăbim.  Conține 21 g de proteine/porție și doar 8 g carbohidrați. Are gust de ciocolată (eu mereu optez pentru aroma de ciocolată, dar am înțeles ca și ananasul e delicios), gustul e foarte bun, se poate prepara cu apă sau lapte ( 150-300 ml, așa cum scrie și pe cutie). Shake-ul îl beau după fiecare antrenament intens. De asemenea, se poate lua de două ori pe zi, dupa preferință, o dată dimineața și o dată după antrenament. Eu prefer să îl iau doar după sport, pentru ca restul de proteine să le iau din alimentație.

Mie, personal, îmi ține de foame pentru aproximativ 4-5 ore, iată înca un motiv să-l am.🙂

Îl puteți comanda online de la firma Pro Nutrition, la pretul de 63 de lei cu transport gratis. Aici este linkul de acces spre site.

Keep moving ! :*

 

44
Distribuie mai departe

3 thoughts on “Shake-ul proteic Fit up”

Lasă un răspuns