14556129_1387380911302904_2066223252_n

Dacă până acum vreo doi ani habar n-aveam de uleiul ăsta, acum sunt pur și simplu îndrăgostită de el. Și am atâtea motive, că nici nu știu cu care să încep. Vreau să vă fac și pe voi să-l iubiți. Pentru că merită. Și noi merităm o astfel de minune în dulăpiorul nostru cu cosmetice. Nu-i fac reclamă, nu e nimeni cu pistolul la tâmpla mea să mă oblige să scriu despre el, pur și simplu vreau să împart cu voi din bucuriile mele, așa că, iată, mai jos câteva dintre întrebuințările cele mai faine pe care le are uleiul ăsta. Mă fascinează.

E un demachiant super natural, delicat cu pielea și are un efect super rapid. Nu trebuie decât să-l aplici pe o dischetă demachiantă și să ștergi delicat ochii și tenul. Într-o secundă curăță atât de bine și lasă tenul atât de fin și de hidratat, că n-o să vrei să-l mai lași din mâini niciodată. Ce să mai spun că e și sănătos pentru piele. Încearcă și zi-mi dacă a funcționat.
Mască pentru păr: Da, și pentru păr e un adevărat ajutor. Îl face stralucitor, mătăsos, ușor de descurcat, îl regenerează, repară vârfurile…ce mai, e minunat. Masca pe care o aplic: ulei de cocos, scorțișoară, miere, balsam de păr, toate amestecate până se formează o pastă. Aplic-o pe păr, las-o 15 minute și spală normal cu șampon. Poți aplica uleiul și simplu, pe păr, seara, înainte de culcare. Lasă-l peste noapte să-și facă treaba și spală părul dimineața cu șampon.
Pentru piele: Aplică ulei de cocos pe picioare, înainte de a te epila. Nu doar că procesul va fi mult mai ușor, iar picioarele pregătite perfect, dar vor și arăta superb la final. Nu vei mai avea treabă cu iritațiile, porii, roșeața pielii. După epilare, mai aplică un strat de ulei de cocos, pentru hidratarea picioarelor și lasă-l până intră în piele.
Un balsam de buze perfect. Pur și simplu exfoliază-ți buzele cu un scrub (Eu folosesc zahăr și ulei de cocos, pe care le aplic pe o periuță de dinți curată, cu care frec buzele. Apoi aplic uleiul de cocos, simplu.) Nu doar că uleiul hidratează buzele, dar le și protejează foarte bine.
Cremă de seară. Aplică pe tenul uscat uleiul de cocos și maseaza fața până când uleiul intră în piele.
Iluminator pentru pomeți. Daaa, ai auzit bine ! Dacă n-ai la îndemână un iluminator cosmetic, folosește uleiul de cocos. Ia pe vârful degetului inelar puțin ulei și aplică delicat pe pomeți și pe colțurile interioare ale ochilor, peste machiaj.
Scrub pentru corp: Simplu. Ulei de cocos și zahăr brun. Încălzește-le puțin după ce s-a format o pastă, cât să o accepte pielea și aplic-o prin mișcări circulare pe corp. Îți vei iubi pielea. La fel de bun e scrubul din zaț de cafea și ulei de cocos.
Tratament pentru întinerirea tenului, riduri sau cearcăne: Bicarbonat de sodiu și ulei de cocos, amestecate și aplicate pe ten prin masaj. O minunăție !
Spală-ți dinții cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu în fiecare zi. Culoarea lor se va schimba considerabil după două săptămâni. Nu va fi un alb imaculat, dar vor fi mult mai albi și mai curați.
Fă-ți o cafea delicioasă. Prepară un espresso scurt și toarnă-l în blender. Adaugă o linguriță de Irish Butter, o lunguriță de ulei de cocos și o linguriță cu miere. Opțional, adaugă lapte de cocos, pudră de cacao și scorțișoară și/sau vanilie. Savureaz-o!
Dacă mai știți și alte secrete ale uleiului de cocos, le aștept cu drag!

Kisses! 😗

6
Distribuie mai departe

Lasă un răspuns